AM SCOS SABIA PENTRU NAŢIUNEA ROMÂNĂ!

Nu este o sabie simbolică, este reală, are cel mai ascuţit tăiş dintre toate armele, dar nu atacă şi nu ucide pe nimeni. Sabia mea este călită de voievozii şi cărturarii noştri în focul Culturii şi Istoriei Naţionale, pe tăişul ei nu a curs niciodată decât sânge românesc, sânge domnesc, de cronicar sau al biblicului ţăran român. La căpătâiul acestui sânge al Neamului Nostru nu mai stă nimeni, clopotele şi-au pierdut duhul, glasul Sfintelor Biserici se întoarce înfrânt de la inimile noastre, Tricolorul este călcat în picioare chiar de cei care i-au jurat credinţă pe culorile şi pe spiritul lui. Sabia pe care am ridicat-o este Cultura, este Istoria Naţională!

Eu am scos sabia pentru Naţiunea Română, şi dacă voi pieri în această luptă dreaptă dinspre partea mea, voi pieri împlinind codul onoarei faţă de patria mea. Mesajul meu este pentru făptuitorii de patriotism românesc nu pentru mercenarii cuvintelor.

Armura mea este Bunul Dumnezeu!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Laurian Stanchescu – o picătură românească!

Sursa text/Foto: magazincritic.ro

 [tp_product id=”194125105″ feed=”396″]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Next Post

Despre inceputurile Actiunii “Români pentru Români”

vin sept. 18 , 2015
Au fost alaturi de noi in Actiune, inca de la inceput, din 6 decembrie 2014, atunci cand am mers cu daruri de Sfantul Nicolae la taranii din Doboi, Harghita si Dobolii de Jos, Covasna. Lucian Alexăndreanu si Marius Ilie Hofenpradli sunt doi dintre acei care au inteles din prima clipa […]
Despre inceputurile Actiunii “Români pentru Români”, foto: Mihai Tirnoveanu

Poate vă place și:

libris.ro