Orban spune lucruri trăsnite: Ar…

Pe lângă faptul că a…

DCnews: "Se cere înființarea une…

"Kovesi - agent stră…

Dan Andronic: "LĂSAȚI-O pe Koves…

"Laura Codruța Koves…

Cine ne tot cer cedarea suverani…

"Șef al contraspiona…

O nouă publicație patriotică în …

Într-o vreme în care…

Deputatul PNL Daniel Gheorghe: D…

Cazul discriminării …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Actiunea „Romani pentru romani”

Print Friendly, PDF & Email

Va chem la o noua batalie pentru Drapelul National, pentru Mihai Eminescu, pentru rugaciunea ortodoxa! In Harghita si Covasna, unde ranile dor cel mai tare!Nu avem partid si nici organizatie, iubim Romania fara “acte”, “filialele” noastre sunteti voi, cei care contribuiti in diverse feluri la Actiunea “Români pentru Români”. Nu veti primi nici insigne, tricouri, sepci, functii si nici locuri eligibile pe liste de parlamentari. Nu veti avea beneficii materiale de pe urma acestor actiuni, dimpotriva; in schimb veti avea un raspuns la intrebarea pe care copiii vostri ar putea sa v-o adreseze: “Ce ai facut tu pentru România?”.

Actiunea „Romani pentru romani”

Ce ati facut voi pentru tara? Ati mangaiat umerii stramosilor de pe Dealul din Doboi, atunci cand ati sarutat mana taranului roman din Harghita, mana dreapta ce se inchina ortodox pentru ca inima României sa bata in continuare, ati mers in Covasna, la Dobolii de Jos, din casa in casa de român, alinand suferinta celor de acolo, ati pasit in Dobarlau Vale si la Manastirea Marcus pentru a transmite mesajul vostru românesc si crestinesc.

(P):Atlas Istoric Geografic al Neamului Românesc

Aceste “vorbe” nu sunt metafore si nici figuri de stil, lacrima de fericire din ochii taranilor români care au primit mesajul vostru ar putea povesti mai bine decat mine cele intamplate pana acum. Acea lacrima am simtit-o la propriu. Astazi va chem la o noua batalie pentru Drapelul National, pentru Mihai Eminescu, pentru rugaciunea ortodoxa, in Harghita si Covasna, acolo unde este nevoie mai mult decat oricand de noi toti, pentru ca limba română sa fie vorbita in casele fratilor nostri, pentru ca românii sa-si dea copiii la scolile româneşti si pentru ca sa se roage lui Dumnezeu in limba româna. Sa ramana români. In tara lor, in România.

Nu umblam dupa cauze fanteziste, nu visam la lucruri extraordinare, vrem doar ca tot ceea ce este al nostru, al nostru sa ramana, vrem ca Harghita si Covasna sa nu figureze pe harta României ca o sfasietoare gaura de obuz. Aici sunt peste o suta de mii de români. Aici este linia intai a frontului românesc, acolo, in inima României.

De aceea am demarat din nou Actiunea „Români pentru Români”, propunandu-ne ca obiectiv premierea unui numar cat mai mare de elevi din Harghita si Covasna, cu prilejul serbarilor de sfarsit de an scolar. Concret, in vederea indeplinirii acestei misiuni, puteti trimite pe adresa mea cartile si drapelele. Daca va este mai usor, si ma refer in special la voi, cei din diaspora, puteti trimite orice suma in bani, in contul destinat actiunii, la fel ca la actiunile anterioare, urmand ca noi, organizatorii, sa achizitionam cele enuntate mai sus.

Prezenta românească in Harghita si Covasna trebuie sa se faca din ce in ce mai bine simtita, in diverse moduri, nu impotriva cuiva, ci Pentru România!

Adresa mea este: Dr. Mihai Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babes, nr. 15, bl. 20, sc. C, apt. 1, Cod postal 500001, Brasov. Tel. 0722566606.

Conturile destinate actiunii sunt deschise la BRD, în lei şi în euro: Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele soției mele, TÎRNOVEANU ADRIANA.
Hristos sa va dea putere si fericire!”

Autor: Mihai Tirnoveanu                                                                                        preluare: www.magazincritic.ro

Actiunea „Romani pentru romani”, foto: Mihai Tirnoveanu

Actiunea „Romani pentru romani”, foto: Mihai Tirnoveanu

[tp_product id=”194129708″ feed=”396″]
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Costum popular, femei, marimea XL

Inline
Inline