Categories: Patriotism

Ziarul online Magazin Critic sustine campania „O mie de steaguri pentru inima Tarii”, o initiativa a Actiunii „Romani pentru Romani”

Atat timp cat ochii unui copil de român din Harghita sau Covasna misca sufletul românilor din Targu Jiu, avem un inceput bun. Parintele Ionel din Targu-Jiu impreuna cu enoriasii parohiei ortodoxe, alaturi de noi, alaturi de copiii din Harghita si Covasna. Am primt pana acum peste zece pachete cu carti de la parinte, la fiecare actiune a noastra fiind prezent cu sufletul si fapta, ziarul online al domniei sale, Magazin Critic, fiindu-ne deasemenea sprijin de nadejde. Suntem Români pentru Români.

Ziarul online Magazin Critic sustine  campania „O mie de steaguri pentru inima Tarii”, o initiativa a Actiunii „Romani pentru Romani”

Vom merge pe 1 Decembrie in Harghita si Covasna cu o mie de steaguri tricolore. De Sfantul Nicolae le vom darui copiilor cadouri insotite la randul lor de un steag tricolor. Zeci de orase, comune si sate, din toate colturile Tarii se vor uni in Decembrie, prin cei care ne trimit semnele solidaritatii nationale, in Harghita si Covasna. Vom afirma identitatea noastra de români.

Steagurile tricolore se centralizează în Brasov la adresa mea (Tîrnoveanu Mihai, str. Liviu Cornel Babeş, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Postal 500423, tel. 0722566606) şi la sediul ziarului „Cuvântul liber” din orasul Târgu-Mureş.

In vederea indeplinirii acestei Actiuni, avem deschise si doua conturil a BRD. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copii de Sfantul Nicolae.

Doamne ajută, români!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Primarul din Satu Mare: 14 mai 1970 a însemnat o tragedie pentru orașul nostru, dar în același timp și un moment de renaștere

Marți, 14 mai 2024, la Satu Mare s-a ținut un moment de reculegere pentru victimele…

24 de minute ago

Candidatul UDMR la Primăria Carei nu recunoaște limba oficială a României

Candidatul UDMR Carei pentru funcția de primar sfidează comunitatea locală și nu recunoaște limba oficială…

7 ore ago

13 Mai 1903 – În comuna Șepreuș jandarmii unguri trag la ordin împotriva românilor

13 Mai 1903 - "În Şepreuş (comitatul Arad) erau alegeri pentru un nou primar. Solgăbirăul…

20 de ore ago

13 mai 1879 – Au fost începute primele măsurători topografice pentru linia de cale ferata Buzău – Mărășești

13 mai 1879 - Au fost începute primele măsurători topografice pentru linia de cale ferata…

22 de ore ago

12 Mai 2024 – La Iași avut loc inaugurarea bustului preotului Visarion Puiu

Duminică, 12 mai 2024, de la ora 16.00, la rondul Tătărași Nord din Iași, avut…

o zi ago