RSS

Epurarea limbii române în Secuim…

Am stat mult pe gându…

Afișele care promovează toleranț…

În România au început…

Istoria ascunsă, românii din Leg…

"Cei care sunt război…

Comicăria legată de rectificarea…

Comicăria legată de r…

A fost prins încă unul dintre ag…

A fost prins încă unu…

Profesorul Ion Coja: "Lozinca fă…

Profesorul Ion Coja: …

Daniel Dragomir: "Atacurile au a…

Daniel Dragomir: "Ata…

Războiul steagurilor la IAȘI: "I…

Războiul steagurilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ziarul online Magazin Critic sustine campania “O mie de steaguri pentru inima Tarii”, o initiativa a Actiunii “Romani pentru Romani”

Print Friendly, PDF & Email

Atat timp cat ochii unui copil de român din Harghita sau Covasna misca sufletul românilor din Targu Jiu, avem un inceput bun. Parintele Ionel din Targu-Jiu impreuna cu enoriasii parohiei ortodoxe, alaturi de noi, alaturi de copiii din Harghita si Covasna. Am primt pana acum peste zece pachete cu carti de la parinte, la fiecare actiune a noastra fiind prezent cu sufletul si fapta, ziarul online al domniei sale, Magazin Critic, fiindu-ne deasemenea sprijin de nadejde. Suntem Români pentru Români.

Ziarul online Magazin Critic sustine  campania “O mie de steaguri pentru inima Tarii”, o initiativa a Actiunii “Romani pentru Romani”

Vom merge pe 1 Decembrie in Harghita si Covasna cu o mie de steaguri tricolore. De Sfantul Nicolae le vom darui copiilor cadouri insotite la randul lor de un steag tricolor. Zeci de orase, comune si sate, din toate colturile Tarii se vor uni in Decembrie, prin cei care ne trimit semnele solidaritatii nationale, in Harghita si Covasna. Vom afirma identitatea noastra de români.

Steagurile tricolore se centralizează în Brasov la adresa mea (Tîrnoveanu Mihai, str. Liviu Cornel Babeş, nr.15, bl. 20, sc. C, ap.1, Cod Postal 500423, tel. 0722566606) şi la sediul ziarului “Cuvântul liber” din orasul Târgu-Mureş.

In vederea indeplinirii acestei Actiuni, avem deschise si doua conturil a BRD. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.

Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copii de Sfantul Nicolae.

Doamne ajută, români!

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline