RSS

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

Lansare de carte care îi va pune…

La București se lans…

Mișcarea politică ROMÂNIA MARE Î…

Mișcarea politică RO…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Mama Omida sau doar … Rares Bostan? De unde stia Rares Bogdan inca de pe 22 octombrie ca in locul lui Ponta va fi numit Ciolos?

Print Friendly, PDF & Email

Rareș Bogdan a făcut cunoscut încă de pe 22 octombrie 2015 faptul că fostul prim ministru al României, Victor Ponta, va fi înlocuit cu “un prim ministru tehnocrat”, în persoana filofrancezului Dacian Ciolos.

Dezvăluirea a fost facută în cadrul unei emisiuni de la Realitatea FM Cluj. Se ridica astfel o întrebare legitimă:

De unde naiba a știut Rareș Bogdan încă de pe data de 22 octombrie ceea ce se va întampla abia pe 11 noiembrie, inainte ca tragedia de la clubul Colectiv și protestele din stradă să aiba loc? 

Așadar, avem de a face cu o noua “Mama Omida” sau doar cu un … Rares Bostan?

Indiferent cum ai aborda aceasta dilemă, este evident că Rareș Bogdan știa cu destulă vreme înainte de la cineva că se planuiește “apariția” unui nou guvern. Rareș Bogdan este cunoscut pentru legăturile sale mai puțin ortodoxe cu personaje mai mult sau mai putin sinistre din mafia transpartinică, fiind surprins în diferite ipostaze în imagini cu indivizi foarte “alunecoși”.

Mama Omida sau doar … Rares Bostan? De unde stia Rares Bogdan inca de pe 22 octombrie ca in locul lui Ponta va fi numit Ciolos?

“Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca și acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul și a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloș”, declara Rareș Bogdan pentru Realitatea FM Cluj pe 22 octombrie 2015

Coroborată cu declaratia cel puțin “neinspirată” a președintelui Klaus Iohannis, prin care acesta spunea că “a fost nevoie să moară oameni” pentru ca Victor Ponta să-și dea demisia până la urmă, declarația din 22 octombrie 2015 a lui Rareș Bogdan naște niște întrebări care țin de domeniul supranaturalului, sau poate dimpotrivă, de un domeniu mult mai lumesc, cel al penalului.

Credem și mai ales simțim că este nevoia unei explicații din partea lui Rareș Bogdan despre această adevarată “profeție”, sau poate chiar ar trebui cerută această explicație de catre autoritățile din România.

„În fine, târziu, foarte târziu, Guvernul a demisionat.A fost nevoie să moară oameni ca aceasta demisie să se producă.”, a declarat Klaus Iohannis în timpul conferinței de presă susținută miercuri, 4 noiembrie 2015

Foto: justitiarul.ro


Comentarii

comentarii

Social Links

Glasul.info

Redacția la Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism

Contact: redactie@glasul.info
Social Links
shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL