Mama Omida sau doar … Rares Bostan? De unde stia Rares Bogdan inca de pe 22 octombrie ca in locul lui Ponta va fi numit Ciolos?

Rareș Bogdan a făcut cunoscut încă de pe 22 octombrie 2015 faptul că fostul prim ministru al României, Victor Ponta, va fi înlocuit cu “un prim ministru tehnocrat”, în persoana filofrancezului Dacian Ciolos.

Dezvăluirea a fost facută în cadrul unei emisiuni de la Realitatea FM Cluj. Se ridica astfel o întrebare legitimă:

De unde naiba a știut Rareș Bogdan încă de pe data de 22 octombrie ceea ce se va întampla abia pe 11 noiembrie, inainte ca tragedia de la clubul Colectiv și protestele din stradă să aiba loc? 

Așadar, avem de a face cu o noua “Mama Omida” sau doar cu un … Rares Bostan?

Indiferent cum ai aborda aceasta dilemă, este evident că Rareș Bogdan știa cu destulă vreme înainte de la cineva că se planuiește “apariția” unui nou guvern. Rareș Bogdan este cunoscut pentru legăturile sale mai puțin ortodoxe cu personaje mai mult sau mai putin sinistre din mafia transpartinică, fiind surprins în diferite ipostaze în imagini cu indivizi foarte “alunecoși”.

Mama Omida sau doar … Rares Bostan? De unde stia Rares Bogdan inca de pe 22 octombrie ca in locul lui Ponta va fi numit Ciolos?

“Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca și acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul și a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloș”, declara Rareș Bogdan pentru Realitatea FM Cluj pe 22 octombrie 2015

Coroborată cu declaratia cel puțin “neinspirată” a președintelui Klaus Iohannis, prin care acesta spunea că “a fost nevoie să moară oameni” pentru ca Victor Ponta să-și dea demisia până la urmă, declarația din 22 octombrie 2015 a lui Rareș Bogdan naște niște întrebări care țin de domeniul supranaturalului, sau poate dimpotrivă, de un domeniu mult mai lumesc, cel al penalului.

Credem și mai ales simțim că este nevoia unei explicații din partea lui Rareș Bogdan despre această adevarată “profeție”, sau poate chiar ar trebui cerută această explicație de catre autoritățile din România.

„În fine, târziu, foarte târziu, Guvernul a demisionat.A fost nevoie să moară oameni ca aceasta demisie să se producă.”, a declarat Klaus Iohannis în timpul conferinței de presă susținută miercuri, 4 noiembrie 2015

Foto: justitiarul.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro
Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Klaus Iohannis, cetățean german! Dacian Cioloș, cetățean francez! Codruța Kovesi, cetățean american? Încotro, Romania?

mie nov. 11 , 2015
Oricât de doritor ai fi să adopți ca țară orice etnie posibilă din această lume, tot vei cere în schimbul cetățeniei oferite loialitate, și doar poți să speri apoi ca încrederea investită iți va fi răsplatită cu aceeași monedă. Ce fel de Românie mai este atunci aceea în care pilonii […]
Klaus Iohannis, cetatean german! Dacian Ciolos, cetatean francez! Codruta Kovesi, cetatean american? Incotro, Romania?

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro