ORDIN DE LA UDMR: SFARAMATI MEMORIA LUI AVRAM IANCU!

Pledoarie pentru “Legea Avram Iancu!”

Avram Iancu a ramas singurul strajer al Transilvaniei, asa cum remarca si domnul Miron Manega, scriitor si jurnalist. Mai sunt cativa moti si moate la Mihaileni, Zdrapti, Criscior, Brad si Ribita, locuri pe unde se sfarama sufletul Craisorului dupa Revolutie. Mai sunt si prin tara cativa.

Din 2012 incerc sa obtin in Parlamentul Romaniei, titulatura nobila de “Martir si Erou a Natiunii Romane” pentru Avram Iancu. In februarie 2015, Parlamentul a votat “Legea Avram Iancu” si a trimis-o la Klaus Iohannis sa o promulge. Intr-un moment de halucinatie, Presedintele a retrimis Legea in Parlament.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

ORDIN DE LA UDMR: SFARAMATI MEMORIA LUI AVRAM IANCU!

Si de atunci nimeni nu a mai auzit de ea, parca ar fi fost ucisa de un pluton de executie. Si chiar asa a fost, plutonul de executie fiind UDMR, iar ca martor cinic la aceasta asasinare morala a fost desemnat (de maghiari) Klaus Iohannis.

Le cer sa scoata la iveala “Legea Avram Iancu!”

Le cer sa nu se puna impotriva istoriei de foc a motilor, vor fi parjoliti ca buruienile si maracinii!”

Le cer sa nu tulbure mult timp duhul sfant al Craisorului!

Le cer la toti sa plece capul in fata motilor si a Eroului din Apuseni, acolo istoria s-a scris numai in limba dacica si in limba romana. S-a scris cu sange cat pentru un Dumnezeu!

Nu vom pierde niciodata Transilvania!

Nu vom pierde niciodata Tebea!

JURAM, JURAM, JURAM!

Laurian Stănchescu, scriitor şi jurnalist.

Sursa/Foto: magazincritic.ro

 

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
12


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Laurian Stănchescu

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Lasă un răspuns

Next Post

La 20 noiembrie 1852 incepea constructia cladirii Scolii Centrale din Bucuresti, care se va numi "Pensionatul Domnesc de fete"

vin nov. 20 , 2015
Prestigiul care a insotit intotdeauna numele Scolii Centrale de fete din Bucuresti se datoreaza atat vechimii acestei institutii de cultura feminina din tara noastra cat si faptului ca este prima si pentru multa vreme singura scoala “superioara” de fete cu internat. Asa cum se infatiseaza astazi, Scoala Centrala reprezinta ultima […]
La 20 noiembrie 1852 incepea constructia cladirii Scolii Centrale din Bucuresti, care se va numi "Pensionatul Domnesc de fete"

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Breaking News