Cum se face ca „dreapta” din Romania a parazitat si capusat statul si cetatenii mai mult decat ar fi facut-o asistatii social intr-o suta de ani?

Adevaratii oameni integri de dreapta din Romania sunt marginalizati, refuzandu-li-se accesul la viata politica, sau, de cele mai multe ori, refuza chiar acestia sa intre intr-o asemenea cloaca politica, care se dovedeste pe zi ce trece tot mai pestilenta si mai sulfuroasa.

Stim cu totii discursul cu tenta fascistoida din ultimii ani ai celor din asa zisa „dreapta” din Romania, prin care sunt mereu infierati asistatii social, pensionarii, sau alte categorii sociale considerate a fi problemele principale ale societatii romanesti.

Cum se face ca „dreapta” din Romania a parazitat si capusat statul si cetatenii mai mult decat ar fi facut-o asistatii social intr-o suta de ani?

Insa de departe cea mai problema a societatii romanesti actuale este jaful sistematic si institutionalizat practicat de mafia politica din Romania si in special de un sistem mafioto-securistic pus la punct de o retea sinistra ai carei lideri proeminenti sunt chiar anumiti politicieni de dreapta.

„Dreapta” din politica romaneasca este constituita eminamente din indivizi care au parazitat toata viata lor bugetul de stat, fugind mereu cu limba de un cot dupa niste posturi caldute de sinecuristi, sau din milionari/miliardari de carton care au falimentat si canibalizat societatile de stat, fabrici, uzine, etc, pentru ca mai tarziu sa obtina mai mereu pe cai ilicite contracte foarte „avantajoase” cu statul roman.

Pe langa ipocrizia gretoasa de-a dreptul care le este caracteristica acestor lipitori scabroase legata de principiile ideologiei „de dreapta” te socheaza si lipsa de onoare si coloana vertebrala a celor mai multi dintre cei care afirma ca ei sunt „de dreapta”.

Care dreapta domnule? Aia adanc bagata pana la umar in buzunarele contribuabilului ca pana acum? In Romania nu exista nici o stanga si nici o dreapta, ci doar hoti si cotcari ce fura si cu dreapta si cu stanga!

Economia, industria si agricultura Romaniei au fost in mare parte distruse si acaparate, jefuite de aceste specimene jegoase ale umanitatii, care se vor a fi considerati de „dreapta”.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

7 ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

13 ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

14 ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

22 de ore ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

o zi ago