RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cum se face ca “dreapta” din Romania a parazitat si capusat statul si cetatenii mai mult decat ar fi facut-o asistatii social intr-o suta de ani?

Print Friendly, PDF & Email

Adevaratii oameni integri de dreapta din Romania sunt marginalizati, refuzandu-li-se accesul la viata politica, sau, de cele mai multe ori, refuza chiar acestia sa intre intr-o asemenea cloaca politica, care se dovedeste pe zi ce trece tot mai pestilenta si mai sulfuroasa.

Stim cu totii discursul cu tenta fascistoida din ultimii ani ai celor din asa zisa “dreapta” din Romania, prin care sunt mereu infierati asistatii social, pensionarii, sau alte categorii sociale considerate a fi problemele principale ale societatii romanesti.

Cum se face ca “dreapta” din Romania a parazitat si capusat statul si cetatenii mai mult decat ar fi facut-o asistatii social intr-o suta de ani?

Insa de departe cea mai problema a societatii romanesti actuale este jaful sistematic si institutionalizat practicat de mafia politica din Romania si in special de un sistem mafioto-securistic pus la punct de o retea sinistra ai carei lideri proeminenti sunt chiar anumiti politicieni de dreapta.

„Dreapta” din politica romaneasca este constituita eminamente din indivizi care au parazitat toata viata lor bugetul de stat, fugind mereu cu limba de un cot dupa niste posturi caldute de sinecuristi, sau din milionari/miliardari de carton care au falimentat si canibalizat societatile de stat, fabrici, uzine, etc, pentru ca mai tarziu sa obtina mai mereu pe cai ilicite contracte foarte “avantajoase” cu statul roman.

Pe langa ipocrizia gretoasa de-a dreptul care le este caracteristica acestor lipitori scabroase legata de principiile ideologiei „de dreapta” te socheaza si lipsa de onoare si coloana vertebrala a celor mai multi dintre cei care afirma ca ei sunt „de dreapta”.

Care dreapta domnule? Aia adanc bagata pana la umar in buzunarele contribuabilului ca pana acum? In Romania nu exista nici o stanga si nici o dreapta, ci doar hoti si cotcari ce fura si cu dreapta si cu stanga!

Economia, industria si agricultura Romaniei au fost in mare parte distruse si acaparate, jefuite de aceste specimene jegoase ale umanitatii, care se vor a fi considerati de “dreapta”.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline