Categories: AntiromanismBolsevism

Radacinile sioniste si traditia bolsevica a zilei de 8 Martie

V-ati intrebat de ce istoria a reprezentat o piedica in desavarsirea globalizarii?  In primul rand pentru ca sarbatorile cu radacini sioniste si cu o traditie bolsevica sa devina universale. si ca dovada va rugam sa ascultati semnificatia istorica a zilei de 8 martie, numita “Ziua internationala a femeii” explicata de Pr. prof. dr. Mihai Valica la Radio Dorna si publicata de Apologeticum.

Ziua de 8 martie, aceasta sarbatoare comunista, a ramas in memoria femeilor din Romania ca un repaos feminist ce trebuie sarbatorit numaidecat. Se induce in constiinta aceasta falsa sarbatoare a femeii, lipsita de orice conotatie crestina, si de orice traire smerita.

Radacinile sioniste si traditia bolsevica a zilei de 8 Martie

V-ati intrebat vreodata de ce in tarile unde miscarile de tip comunist/bolsevic nu au prins radacini, nu exista aceasta asa zisa “sarbatoare” intitulata de bolsevici Ziua Internationala a Femeii? 

In data de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii este sarbatorita (in unele tari fiind declarata prin lege zi libera) in urmatoarele state: Albania, Algeria, Angola, Armenia, Azerbaidjan, Bangladesh, Belarus, Bosnia si Herțegovina, Brazilia, Bulgaria, Burkina Faso, Cambodgia, Camerun, Chile, Columbia, Croația, Cuba, Cipru, Danemarca, Eritreea, Finlanda, Georgia, Grecia, Guineea-Bissau, Islanda, India, Italia, Israel, Laos, Letonia, Kazahstan, Kosovo, Kirghizstan, Macedonia, Madagascar, Malta, Mexic, Republica Moldova, Mongolia, Muntenegru, Nepal, Palestina, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Siria, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan, Vietnam, Zambia. In China, femeile au dupa-amiaza libera de 8 martie.

Aceasta asa zisa sarbatoare isi are originile efectiv in Cartea Ester(ei) din Sfanta Scriptura, in special capitolul 9. Este vorba de povestea Esterei, acea femeie frumoasa care s-a indragostit de imparatul persan Ahașveroș (identificat de obicei cu Xerxes I).

Anume de la aceasta poveste a pornit si Clara Zetkin, o jurnalista germana de origine evreica, care la 1910 aduna femeile din 17 tari din Europa si isi propunea sa “internationalizeze” povestea Esterei. Estera devine astfel intruchiparea biblica a “eroismului” si “spiritului revolutionar”.

Ziua de 8 martie s-a nascut din zvarcolirea ideilor bolsevice de la inceputul secolului trecut, si nu era nicidecum o zi in care femeile sa primeasca flori ci una in care femeile se luptau pentru drepturi si privilegii.

Sursa: Magazin Critic

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

11 iulie 1848 – Lajos Kossuth cere recrutarea de soldați pentru armata ungară, inclusiv din Transilvania, ceea ce provoacă rezistență la recrutare din partea românilor

Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…

57 de minute ago

10 Iulie 1773 – Raportul împăratului Iosif al II-lea menționa că multe familii de români au emigrat în Moldova sau Țara Românească

Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…

21 de ore ago

10 Iulie 1667 – document scris în limba maghiară veche care menționa că pe teritoriul Austriei de azi locuiau valahi

Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…

o zi ago

10 Iulie 1466 – Încep lucrările la Mănăstirea Putna, ctitorie a lui Ştefan cel Mare

La 10 iulie 1466, au început lucrările de construcție la Mănăstirea Putna, una dintre cele…

o zi ago

9 Iulie 1907 – Era doar o femeie simplă, cu panglică-n păr. Dar era destul ca să cutremure frica imperiului

Incidentul petrecut la Brad, în 9 iulie 1907, în zi de târg, este o altă…

2 zile ago