Radacinile sioniste si traditia bolsevica a zilei de 8 Martie
V-ati intrebat de ce istoria a reprezentat o piedica in desavarsirea globalizarii? In primul rand pentru ca sarbatorile cu radacini sioniste si cu o traditie bolsevica sa devina universale. si ca dovada va rugam sa ascultati semnificatia istorica a zilei de 8 martie, numita “Ziua internationala a femeii” explicata de Pr. prof. dr. Mihai Valica la Radio Dorna si publicata de Apologeticum.
Ziua de 8 martie, aceasta sarbatoare comunista, a ramas in memoria femeilor din Romania ca un repaos feminist ce trebuie sarbatorit numaidecat. Se induce in constiinta aceasta falsa sarbatoare a femeii, lipsita de orice conotatie crestina, si de orice traire smerita.
V-ati intrebat vreodata de ce in tarile unde miscarile de tip comunist/bolsevic nu au prins radacini, nu exista aceasta asa zisa „sarbatoare” intitulata de bolsevici Ziua Internationala a Femeii?
In data de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii este sarbatorita (in unele tari fiind declarata prin lege zi libera) in urmatoarele state: Albania, Algeria, Angola, Armenia, Azerbaidjan, Bangladesh, Belarus, Bosnia si Herțegovina, Brazilia, Bulgaria, Burkina Faso, Cambodgia, Camerun, Chile, Columbia, Croația, Cuba, Cipru, Danemarca, Eritreea, Finlanda, Georgia, Grecia, Guineea-Bissau, Islanda, India, Italia, Israel, Laos, Letonia, Kazahstan, Kosovo, Kirghizstan, Macedonia, Madagascar, Malta, Mexic, Republica Moldova, Mongolia, Muntenegru, Nepal, Palestina, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Siria, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan, Vietnam, Zambia. In China, femeile au dupa-amiaza libera de 8 martie.
Aceasta asa zisa sarbatoare isi are originile efectiv in Cartea Ester(ei) din Sfanta Scriptura, in special capitolul 9. Este vorba de povestea Esterei, acea femeie frumoasa care s-a indragostit de imparatul persan Ahașveroș (identificat de obicei cu Xerxes I).
Anume de la aceasta poveste a pornit si Clara Zetkin, o jurnalista germana de origine evreica, care la 1910 aduna femeile din 17 tari din Europa si isi propunea sa „internationalizeze” povestea Esterei. Estera devine astfel intruchiparea biblica a „eroismului” si „spiritului revolutionar”.
Ziua de 8 martie s-a nascut din zvarcolirea ideilor bolsevice de la inceputul secolului trecut, si nu era nicidecum o zi in care femeile sa primeasca flori ci una in care femeile se luptau pentru drepturi si privilegii.
Sursa: Magazin Critic
La 17 aprilie 1916 în Birchiș, Caraș Severin, sătenii nu vor să voteze candidatul ungur.…
”O țară de oi merită un guvern de lupi?” (Edward R. Murrow) Suntem un popor…
Tribunalul Mehedinți a decis că refuzul Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți de a acorda acreditare jurnalistică…
O situație cu adevărat inumană este relatată într-una dintre lucrările istoricului român Vasile Lechințan: în…
Deputatul Anamaria Gavrilă reacționează printr-o scrisoare deschisă către TikTok și Facebook: Vrem transparență! "Toți cei…
La data de 7 aprilie 1908 avea loc într-o comună din Arad un samavolnic act…
Leave a Comment