Site icon Glasul.info

Radacinile sioniste si traditia bolsevica a zilei de 8 Martie

Radacinile sioniste si traditia bolsevica a zilei de 8 Martie

Radacinile sioniste si traditia bolsevica a zilei de 8 Martie

V-ati intrebat de ce istoria a reprezentat o piedica in desavarsirea globalizarii?  In primul rand pentru ca sarbatorile cu radacini sioniste si cu o traditie bolsevica sa devina universale. si ca dovada va rugam sa ascultati semnificatia istorica a zilei de 8 martie, numita “Ziua internationala a femeii” explicata de Pr. prof. dr. Mihai Valica la Radio Dorna si publicata de Apologeticum.

Ziua de 8 martie, aceasta sarbatoare comunista, a ramas in memoria femeilor din Romania ca un repaos feminist ce trebuie sarbatorit numaidecat. Se induce in constiinta aceasta falsa sarbatoare a femeii, lipsita de orice conotatie crestina, si de orice traire smerita.

Radacinile sioniste si traditia bolsevica a zilei de 8 Martie

V-ati intrebat vreodata de ce in tarile unde miscarile de tip comunist/bolsevic nu au prins radacini, nu exista aceasta asa zisa “sarbatoare” intitulata de bolsevici Ziua Internationala a Femeii? 

In data de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii este sarbatorita (in unele tari fiind declarata prin lege zi libera) in urmatoarele state: Albania, Algeria, Angola, Armenia, Azerbaidjan, Bangladesh, Belarus, Bosnia si Herțegovina, Brazilia, Bulgaria, Burkina Faso, Cambodgia, Camerun, Chile, Columbia, Croația, Cuba, Cipru, Danemarca, Eritreea, Finlanda, Georgia, Grecia, Guineea-Bissau, Islanda, India, Italia, Israel, Laos, Letonia, Kazahstan, Kosovo, Kirghizstan, Macedonia, Madagascar, Malta, Mexic, Republica Moldova, Mongolia, Muntenegru, Nepal, Palestina, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Siria, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan, Vietnam, Zambia. In China, femeile au dupa-amiaza libera de 8 martie.

Aceasta asa zisa sarbatoare isi are originile efectiv in Cartea Ester(ei) din Sfanta Scriptura, in special capitolul 9. Este vorba de povestea Esterei, acea femeie frumoasa care s-a indragostit de imparatul persan Ahașveroș (identificat de obicei cu Xerxes I).

Anume de la aceasta poveste a pornit si Clara Zetkin, o jurnalista germana de origine evreica, care la 1910 aduna femeile din 17 tari din Europa si isi propunea sa “internationalizeze” povestea Esterei. Estera devine astfel intruchiparea biblica a “eroismului” si “spiritului revolutionar”.

Ziua de 8 martie s-a nascut din zvarcolirea ideilor bolsevice de la inceputul secolului trecut, si nu era nicidecum o zi in care femeile sa primeasca flori ci una in care femeile se luptau pentru drepturi si privilegii.

Sursa: Magazin Critic

Pr. Mihai Valică - despre semnificația zilei de 8 Martie

Exit mobile version