Radacinile sioniste si traditia bolsevica a zilei de 8 Martie

V-ati intrebat de ce istoria a reprezentat o piedica in desavarsirea globalizarii?  In primul rand pentru ca sarbatorile cu radacini sioniste si cu o traditie bolsevica sa devina universale. si ca dovada va rugam sa ascultati semnificatia istorica a zilei de 8 martie, numita “Ziua internationala a femeii” explicata de Pr. prof. dr. Mihai Valica la Radio Dorna si publicata de Apologeticum.

Ziua de 8 martie, aceasta sarbatoare comunista, a ramas in memoria femeilor din Romania ca un repaos feminist ce trebuie sarbatorit numaidecat. Se induce in constiinta aceasta falsa sarbatoare a femeii, lipsita de orice conotatie crestina, si de orice traire smerita.

Radacinile sioniste si traditia bolsevica a zilei de 8 Martie

V-ati intrebat vreodata de ce in tarile unde miscarile de tip comunist/bolsevic nu au prins radacini, nu exista aceasta asa zisa “sarbatoare” intitulata de bolsevici Ziua Internationala a Femeii? 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

In data de 8 martie, Ziua Internaționala a Femeii este sarbatorita (in unele tari fiind declarata prin lege zi libera) in urmatoarele state: Albania, Algeria, Angola, Armenia, Azerbaidjan, Bangladesh, Belarus, Bosnia si Herțegovina, Brazilia, Bulgaria, Burkina Faso, Cambodgia, Camerun, Chile, Columbia, Croația, Cuba, Cipru, Danemarca, Eritreea, Finlanda, Georgia, Grecia, Guineea-Bissau, Islanda, India, Italia, Israel, Laos, Letonia, Kazahstan, Kosovo, Kirghizstan, Macedonia, Madagascar, Malta, Mexic, Republica Moldova, Mongolia, Muntenegru, Nepal, Palestina, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Siria, Tadjikistan, Turcia, Turkmenistan, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan, Vietnam, Zambia. In China, femeile au dupa-amiaza libera de 8 martie.

Aceasta asa zisa sarbatoare isi are originile efectiv in Cartea Ester(ei) din Sfanta Scriptura, in special capitolul 9. Este vorba de povestea Esterei, acea femeie frumoasa care s-a indragostit de imparatul persan Ahașveroș (identificat de obicei cu Xerxes I).

Anume de la aceasta poveste a pornit si Clara Zetkin, o jurnalista germana de origine evreica, care la 1910 aduna femeile din 17 tari din Europa si isi propunea sa “internationalizeze” povestea Esterei. Estera devine astfel intruchiparea biblica a “eroismului” si “spiritului revolutionar”.

Ziua de 8 martie s-a nascut din zvarcolirea ideilor bolsevice de la inceputul secolului trecut, si nu era nicidecum o zi in care femeile sa primeasca flori ci una in care femeile se luptau pentru drepturi si privilegii.

Sursa: Magazin Critic

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Romanii cer tot mai insistent nationalizarea OMV Petrom!

mie mart. 9 , 2016
Fiindca austriecii de la OMV nu si-au respectat contractul semnat la privatizarea Petrom, acestia ar putea pierde in curand statutul de actionar majoritar. Potrivit unui raport al Curtii de Conturi din Romania, austriecii de la OMV nu au respectat din 2004, anul cand a fost semnat contractul de privatizare al […]
Romanii cer tot mai insistent nationalizarea OMV Petrom!, foto: captura B1 TV

Poate vă place și:

libris.ro