Imn pentru domnul Tudor, sarbatorirea a 195 de ani de la Revolutia din 1821

Consiliul Judetean Gorj, Primaria si Consiliul Local Pades organizeaza pe 19 iunie a.c., incepand cu ora 10:00, o manifestare cultural-artistica intitulata „Imn pentru domnul Tudor“, prilejuita de implinirea a 195 de ani de la Revoluția din 1821, ce va avea loc la monumentul lui Tudor Vladimirescu, din Campia Padeșului.

Imn pentru domnul Tudor, sarbatorirea a 195 de ani de la Revolutia din 1821

Potrivit organizatorilor, la monumentul amintit, care marcheaza locul de unde a pornit Revolutia lui Tudor, vor fi rostite discursuri evocatoare si va fi oficiata o slujba de pomenire pentru Tudor si pandurii sai.

Vor lua cuvantul Gheorghe Paraschivu – prefectul județului Gorj, Ion Calinoiu – președintele Consiliului Județean Gorj si Gheorghe Nichifor – istoric. Vor fi depuse depunere de coroane de flori, iar Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului“ va prezenta un moment literar-muzical evocator, scrie radiocraiova.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Foto: radiocraiova.ro

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 12 books


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Cumpara produse romanesti! #Saptamana 12: Siropurile Bunicii

Dum iun. 19 , 2016
Am hotarat sa pornim o campanie prin care sa-i facem pe romani sa inteleaga cat de important este sa cumpere produse romanesti si cum vor imbunatati astfel atat economia locala si vor salva in acelasi timp si locurile de munca ale unor romani. Sa cumparam produse de folosința romanești și […]
Cumpara produse romanesti! #Saptamana 12: Siropurile Bunicii, Foto: facebook.com/camara.bunicii.9

Poate vă place și:

libris.ro