Oculta mondiala

Halucinant! Statul norvegian ia copiii imigrantilor pentru a improspata materialul genetic al populatiei!

In timpul unei emisiuni difuzate de postul de televiziune LNK din Lituania, un norvegian a facut o dezvaluire cutremuratoare: statul norvegian ia copiii imigrantilor si ii incredinteaza familiior de norvegieni pentru a improspata materialul genetic al populatiei!

Norvegianul a transmis realizatoarei emisiunii, Rūta Mikelkevičiūte, ca tarile scandinave  au nevoie de sange proaspat pentru a stopa endogamia si rata tot mai mare din ultimele decenii a copiilor care se nasc cu malformatii congenitale.

Scandalurile legate de confiscarea copiilor imigrantilor de catre autoritatile norvegiene au provocat adeseori chiar si unele dispute diplomatice, ambasadorul Norvegiei in Lituania fiind nevoit sa recunoasca existenta unui adevarat „program guvernamental” prin care copiii strainilor stabiliti in Norvegia sunt luati de catre serviciile sociale norvegiene.

Halucinant! Statul norvegian ia copiii imigrantilor pentru a improspata materialul genetic al populatiei!

„Există o mare problemă de ani de zile în Norvegia pentru că există o incidență mare a sindromului Down în rândul copiilor norvegieni”, a declarat Ambasadorul Norvegiei în Lituania, Dag Malmer Halvorsen, pentru canalul de televiziune norvegian NRK. „Prin urmare, este important ca autoritățile norvegiene să recurgă la aceste soluții pentru a obține copii proaspeți, străini, cum ar fi cei de la lituanieni, pentru a consolida materialul genetic al țării.”,scrie cunoastelumea.ro 

Nu doar familiile de romani au fost victimele Barnevernet-ului, cel mai cunoscut exemplu de pana acum fiind cel al familiei mixte Bodnariu, ci si familii de cehi, rusi si alti est-europeni care s-au „calificat” cu gene compatibile pentru programul de improspatare al materialului genetic din Norvegia.

Am trait mereu cu ideea ca tarile nordice sunt tari civilizate, in care drepturile fundamentale ale omului sunt aparate si protejate cu sfintenie, insa se vede clar ca exista abuzuri inimaginabile, demne de domeniul SF.

Sursa: Glasul.info

[sg_popup id=”59″ event=”onload”][/sg_popup]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

o zi ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

o zi ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

3 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

4 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

5 zile ago