Halucinant! Statul norvegian ia copiii imigrantilor pentru a improspata materialul genetic al populatiei!

Tatal unei fetite agresate sexual de "refugiati" ii scrie Angelei Merkel: „Sunt dezamagit, furios si neputincios si asta in Germania mea!”

In timpul unei emisiuni difuzate de postul de televiziune LNK din Lituania, un norvegian a facut o dezvaluire cutremuratoare: statul norvegian ia copiii imigrantilor si ii incredinteaza familiior de norvegieni pentru a improspata materialul genetic al populatiei!

Norvegianul a transmis realizatoarei emisiunii, Rūta Mikelkevičiūte, ca tarile scandinave  au nevoie de sange proaspat pentru a stopa endogamia si rata tot mai mare din ultimele decenii a copiilor care se nasc cu malformatii congenitale.

Scandalurile legate de confiscarea copiilor imigrantilor de catre autoritatile norvegiene au provocat adeseori chiar si unele dispute diplomatice, ambasadorul Norvegiei in Lituania fiind nevoit sa recunoasca existenta unui adevarat „program guvernamental” prin care copiii strainilor stabiliti in Norvegia sunt luati de catre serviciile sociale norvegiene.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Halucinant! Statul norvegian ia copiii imigrantilor pentru a improspata materialul genetic al populatiei!

„Există o mare problemă de ani de zile în Norvegia pentru că există o incidență mare a sindromului Down în rândul copiilor norvegieni”, a declarat Ambasadorul Norvegiei în Lituania, Dag Malmer Halvorsen, pentru canalul de televiziune norvegian NRK. „Prin urmare, este important ca autoritățile norvegiene să recurgă la aceste soluții pentru a obține copii proaspeți, străini, cum ar fi cei de la lituanieni, pentru a consolida materialul genetic al țării.”,scrie cunoastelumea.ro 

Nu doar familiile de romani au fost victimele Barnevernet-ului, cel mai cunoscut exemplu de pana acum fiind cel al familiei mixte Bodnariu, ci si familii de cehi, rusi si alti est-europeni care s-au „calificat” cu gene compatibile pentru programul de improspatare al materialului genetic din Norvegia.

Am trait mereu cu ideea ca tarile nordice sunt tari civilizate, in care drepturile fundamentale ale omului sunt aparate si protejate cu sfintenie, insa se vede clar ca exista abuzuri inimaginabile, demne de domeniul SF.

Sursa: Glasul.info

[sg_popup id=”59″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info