George Soros

Comunitatea evreiasca: „Soros nu este fratele nostru!”

Intrebat despre diversele organizatii „pentru drepturile omului” sau despre puzderia la nivel global de ONG-uri si asociatii sustinute masiv financiar de catre „filantropul” si miliardarul George Soros, profesorul si filozoful Michael Laitman a fost foarte transant in ceea ce priveste aceasta problema, sustinand ca Soros nu este „fratele” evreilor, ci mai degraba unul dintre cei care se afla in spatele miscarilor anti-israeliene.

Michael Laitman este fondator si presedinte al Institutului de Educare si Cercetare in Cabala – Bnei Baruch, care este dedicat predarii si impartasirii Cabalei autentice. De asemenea, Laitman este si profesor de Ontologie, PhD in Filozofie si Cabala si MSC in Bio-cibernetica.

Pe langa Uniunea Europeana, despre care unii evrei cred ca aceasta isi doreste „neutralizarea” Israelului, se alatura si George Soros, un cripto-evreu care „a făcut apel la societăți comerciale și bănci cerandu-le sa înceteze orice colaborare cu așezările israeliene și cu teritoriile ocupate, inclusiv cartierele evreiești din Ierusalimul de Est.”, potrivit laitman.ro.

Asadar, Soros nu prea este considerat „evreu” si nici „sionist”, ci doar un mare egoist, un materialist care s-a cam rupt in totalitate de radacinile sale identitare si spirituale.

Comunitatea evreiasca: „Soros nu este fratele nostru!”

„Nu este un secret faptul că evreii sunt în spatele mișcărilor anti-israeliene, și nu putem ignora aceasta. Evreii se îndreaptă încă odată ei insisi spre anihilare și cred că acțiunile lor sunt corecte.

Deci, Soros, consilierii președintelui Obama, și alți evrei în poziții de conducere din Europa și SUA, fac apel pentru boicotarea Israelului și conduc atacurile antisemite asupra naţiunii noastre.

Prin urmare, eu nu ii văd ca frați ai noștri. Am fost frați înainte de distrugerea celui de-al doilea Templu şi de atunci ne urîm unii pe alții, până în ziua de azi. Noi trebuie să acceptăm acest fapt, chiar dacă nu-l înțelegem.”, a declarat Michael Laitman

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

4 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

5 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

7 zile ago