libris.ro

Comunitatea evreiasca: „Soros nu este fratele nostru!”

Comunitatea evreiasca: „Soros nu este fratele nostru!”

Intrebat despre diversele organizatii „pentru drepturile omului” sau despre puzderia la nivel global de ONG-uri si asociatii sustinute masiv financiar de catre „filantropul” si miliardarul George Soros, profesorul si filozoful Michael Laitman a fost foarte transant in ceea ce priveste aceasta problema, sustinand ca Soros nu este „fratele” evreilor, ci mai degraba unul dintre cei care se afla in spatele miscarilor anti-israeliene.

Michael Laitman este fondator si presedinte al Institutului de Educare si Cercetare in Cabala – Bnei Baruch, care este dedicat predarii si impartasirii Cabalei autentice. De asemenea, Laitman este si profesor de Ontologie, PhD in Filozofie si Cabala si MSC in Bio-cibernetica.

Pe langa Uniunea Europeana, despre care unii evrei cred ca aceasta isi doreste „neutralizarea” Israelului, se alatura si George Soros, un cripto-evreu care „a făcut apel la societăți comerciale și bănci cerandu-le sa înceteze orice colaborare cu așezările israeliene și cu teritoriile ocupate, inclusiv cartierele evreiești din Ierusalimul de Est.”, potrivit laitman.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Asadar, Soros nu prea este considerat „evreu” si nici „sionist”, ci doar un mare egoist, un materialist care s-a cam rupt in totalitate de radacinile sale identitare si spirituale.

Comunitatea evreiasca: „Soros nu este fratele nostru!”

„Nu este un secret faptul că evreii sunt în spatele mișcărilor anti-israeliene, și nu putem ignora aceasta. Evreii se îndreaptă încă odată ei insisi spre anihilare și cred că acțiunile lor sunt corecte.

Deci, Soros, consilierii președintelui Obama, și alți evrei în poziții de conducere din Europa și SUA, fac apel pentru boicotarea Israelului și conduc atacurile antisemite asupra naţiunii noastre.

Prin urmare, eu nu ii văd ca frați ai noștri. Am fost frați înainte de distrugerea celui de-al doilea Templu şi de atunci ne urîm unii pe alții, până în ziua de azi. Noi trebuie să acceptăm acest fapt, chiar dacă nu-l înțelegem.”, a declarat Michael Laitman

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info