RSS

Trolii PNL-ului din presa locală…

Simpla exercitare a …

Liberalii, noii bolșevici, la pa…

După stupefianta dec…

După educația sexuală, PNL susți…

Dacă atunci când lib…

Gabriel Apreutesei, candidat la …

Printre cele 16 punc…

Florin Palas merge înainte, în p…

Florin Palas merge î…

Amantlâcurile lui Cosette Chichi…

După ce doar cu jumă…

Raed Arafat e pe făraș: internau…

În urmă cu câțiva an…

Candidatura lui Gabriel Apreutes…

Cunoscând de la inte…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comunitatea evreiasca: “Soros nu este fratele nostru!”

Print Friendly, PDF & Email

Intrebat despre diversele organizatii “pentru drepturile omului” sau despre puzderia la nivel global de ONG-uri si asociatii sustinute masiv financiar de catre “filantropul” si miliardarul George Soros, profesorul si filozoful Michael Laitman a fost foarte transant in ceea ce priveste aceasta problema, sustinand ca Soros nu este “fratele” evreilor, ci mai degraba unul dintre cei care se afla in spatele miscarilor anti-israeliene.

Michael Laitman este fondator si presedinte al Institutului de Educare si Cercetare in Cabala – Bnei Baruch, care este dedicat predarii si impartasirii Cabalei autentice. De asemenea, Laitman este si profesor de Ontologie, PhD in Filozofie si Cabala si MSC in Bio-cibernetica.

Pe langa Uniunea Europeana, despre care unii evrei cred ca aceasta isi doreste “neutralizarea” Israelului, se alatura si George Soros, un cripto-evreu care “a făcut apel la societăți comerciale și bănci cerandu-le sa înceteze orice colaborare cu așezările israeliene și cu teritoriile ocupate, inclusiv cartierele evreiești din Ierusalimul de Est.”, potrivit laitman.ro.

Asadar, Soros nu prea este considerat “evreu” si nici “sionist”, ci doar un mare egoist, un materialist care s-a cam rupt in totalitate de radacinile sale identitare si spirituale.

Comunitatea evreiasca: “Soros nu este fratele nostru!”

“Nu este un secret faptul că evreii sunt în spatele mișcărilor anti-israeliene, și nu putem ignora aceasta. Evreii se îndreaptă încă odată ei insisi spre anihilare și cred că acțiunile lor sunt corecte.

Deci, Soros, consilierii președintelui Obama, și alți evrei în poziții de conducere din Europa și SUA, fac apel pentru boicotarea Israelului și conduc atacurile antisemite asupra naţiunii noastre.

Prin urmare, eu nu ii văd ca frați ai noștri. Am fost frați înainte de distrugerea celui de-al doilea Templu şi de atunci ne urîm unii pe alții, până în ziua de azi. Noi trebuie să acceptăm acest fapt, chiar dacă nu-l înțelegem.”, a declarat Michael LaitmanSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info