Tradatorii Romaniei

Cat costa denigrarea Romaniei? 2000 de euro au primit asa zisii traficanti de arme din reportajul Sky News

Reportajul Sky News cu privire la asa zisii traficanti de arme care bantuie liberi prin padurile Romaniei s-a dovedit a fi de fapt regizat, jurnalistii britanici platindu-i pe romani sa inevete replicile si sa apara in inregistrare. Cat costa denigrarea Romaniei? 2000 de euro au primit asa zisii traficanti de arme din reportajul Sky News.

De altfel, şi replicile din material ar fi concepute chiar de jurnalistul britanic Stuart Ramsey. Intermediarul a fost reținut de procurorii DIICOT, iar casele unor suspecți sunt percheziţionate, scrie digi24.ro

Cat costa denigrarea Romaniei? 2000 de euro au primit asa zisii traficanti de arme din reportajul Sky News

S-a constatat astfel ca armele prezentate in reportajul celor de la Sky News sunt de fapt arme de vanatoare detinute legal. Unele dintre arme sunt intr-adevar de tip AK, produse in Romania, insa exista diferente majore intre armele de vanatoare si cele de asalt/razboi.

Pentru a aparea in falsul reportaj al jurnalistilor britanici, romanii au primit suma de 2000 de euro. Filmarile propriu zise au avut loc in Romania la sfarsitul lunii iulie, protagonistii „reportajului” intalnindu-se in Târgu Mureș, de unde au plecat apoi spre o zona muntoasa din judetul Mures.

[tp_product id=”205649325″ feed=”3631″]
Barbatul care a intermediat legatura dintre jurnalistii britanici si „actorii” ce s-au prefacut a fi infractori care fac trafic cu arme a fost retinut si audiat, iar casele celor implicati in acest caz au fost perchezitionate.

Acesta este un caz in care s-a dovedit rapid scenariul unei denigrari intentionate a Romaniei, in special din cauza efectelor si consecintelor grave pe care le creeaza un asemenea reportaj la adresa credibilitatii tarii noastre pe plan extern. Insa cate cazuri similare de denigrare a tarii noastre au avut loc pana acum, cele mai multe dintre ele indreptate total gratuit impotriva cetatenilor romani, fara ca statul roman sa intervina in apararea imaginii si demnitatii propriilor sai cetateni?

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

9 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

o zi ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

2 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago