Cat costa denigrarea Romaniei? 2000 de euro au primit asa zisii traficanti de arme din reportajul Sky News

Reportajul Sky News cu privire la asa zisii traficanti de arme care bantuie liberi prin padurile Romaniei s-a dovedit a fi de fapt regizat, jurnalistii britanici platindu-i pe romani sa inevete replicile si sa apara in inregistrare. Cat costa denigrarea Romaniei? 2000 de euro au primit asa zisii traficanti de arme din reportajul Sky News.

De altfel, şi replicile din material ar fi concepute chiar de jurnalistul britanic Stuart Ramsey. Intermediarul a fost reținut de procurorii DIICOT, iar casele unor suspecți sunt percheziţionate, scrie digi24.ro

Cat costa denigrarea Romaniei? 2000 de euro au primit asa zisii traficanti de arme din reportajul Sky News

S-a constatat astfel ca armele prezentate in reportajul celor de la Sky News sunt de fapt arme de vanatoare detinute legal. Unele dintre arme sunt intr-adevar de tip AK, produse in Romania, insa exista diferente majore intre armele de vanatoare si cele de asalt/razboi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Pentru a aparea in falsul reportaj al jurnalistilor britanici, romanii au primit suma de 2000 de euro. Filmarile propriu zise au avut loc in Romania la sfarsitul lunii iulie, protagonistii “reportajului” intalnindu-se in Târgu Mureș, de unde au plecat apoi spre o zona muntoasa din judetul Mures.

[tp_product id=”205649325″ feed=”3631″]
Barbatul care a intermediat legatura dintre jurnalistii britanici si “actorii” ce s-au prefacut a fi infractori care fac trafic cu arme a fost retinut si audiat, iar casele celor implicati in acest caz au fost perchezitionate.

Acesta este un caz in care s-a dovedit rapid scenariul unei denigrari intentionate a Romaniei, in special din cauza efectelor si consecintelor grave pe care le creeaza un asemenea reportaj la adresa credibilitatii tarii noastre pe plan extern. Insa cate cazuri similare de denigrare a tarii noastre au avut loc pana acum, cele mai multe dintre ele indreptate total gratuit impotriva cetatenilor romani, fara ca statul roman sa intervina in apararea imaginii si demnitatii propriilor sai cetateni?

Glasul.info

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Rolul Turciei la Marea Neagra va fi preluat de Romania?

mie aug. 10 , 2016
Turcia a devenit deja peste noapte un partener care nu mai este de incredere atat pentru NATO cat si pentru SUA. In acest moment, rolul Turciei la Marea Neagra poate fi preluat de Romania? Asta cred o parte din expertii militari ca se va intampla in viitorul imediat: mutarea tuturor obiectivelor […]
Rolul Turciei la Marea Neagra va fi preluat de Romania?

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro