Antiromanism

Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”

„A fost nevoie sa moara oameni” ca sa poata fi adusi tehnocratii la putere in Romania si sa indeplineasca unul din dezideratele papusarilor internationali care sprijina fluxul de refugiati catre Europa.

Ceea ce parea la inceput doar ciudat si suspect din partea tehnocratilor, care se straduiau din rasputeri ca Romania sa nu absoarba aproape deloc fonduri europene, ne este confirmat acum de catre ministrul agriculturii, Achim Irimescu, care a dezvaluit ca intr-adevar scopul „bruxellezilor” trimisi pe capul romanilor este acela de a stopa si bloca absorbtia de fonduri europene de catre statul roman, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru imigrantii care au luat cu asalt Europa.

Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”

„Uniunea Europeană a decis ca fondurile nefolosite în acest an să fie date ţărilor cu refugiaţi, pentru aceştia. (…) Banii alocaţi de Uniunea Europeană României, dar neabsorbiţi de noi, câteva sute de milioane de euro în acest an, vor fi daţi către refugiaţi, într-adevăr”, scrie fluierul.ro, citand MEDIAFAX

Suspiciunea noastra, de care am vorbit adeseori in ultimul timp in articolele noastre, ne este astfel confirmata oficial: in cazul Romaniei se petrece in acest moment ceva total de neacceptat, fondurile destinate pentru agricultura romaneasca urmand a fi date de catre Uniunea Europeana catre asa zisii „refugiati”.

Cateva sute de milioane de euro dispar astfel dintr-un singur foc din agricultura romaneasca, fiind luati de la gura fermierilor romani pentru a fi redistribuiti refugiatilor la cererea lui Soros si a papusarilor mondiali:

„Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani! În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi dar de ce nu mai avem bani? Pentru că se duc într-o altă direcție! Am întrebat: și care este direcția? Nu vreau să sugerez eu care este direcția, dar domnul Soros, George Soros, la un moment dat a venit în Parlamentul European și ne-a dat sfaturi că putem găsi soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de Coeziune”, a relatat europarlamentarul român Laurențiu Rebega, scrie fluierul.ro, citand de pe Agroinfo.ro.

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

4 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

7 zile ago