Tradatorii Romaniei

In acest moment, Romania este o tara fara presedinte si fara guvern!

In acest moment, Romania este o tara fara presedinte si fara guvern! Al cui presedinte este Klaus Johannis si al cui prim ministru este Dacian Ciolos? Al cetatenilor romani cu siguranta NU!

„Cuvântul președinte nu vine de la preș, dragă Iohhy. Siguranţa cetăţenilor şi integritatea teritorială sunt lucruri pe care tu le consideri nedemne de luat în considerare.”, scrie Simona Popescu intr-un articol din cotidianul.ro

Nu am vazut pana acum o reactie adecvata, specifica unor lideri ai statului, cu privire la asa zisele recente gafe ale ambasadorilor SUA la Chisinau si Bucuresti, asta daca in cazul cel mai fericit ar fi doar niste gafe.

In acest moment, Romania este o tara fara presedinte si fara guvern!

DA! Suntem o tara fara presedinte si fara guvern! Stiti cum au reactionat polonezii cand au fost acuzati de seful FBI de complicitate la holocaust? „Seful FBI este un dobitoc!”, asta au spus politicienii din Polonia despre seful FBI.

Fata de politicienii romani care se tarasc pe burta ca reptilele sau nevertebratele in fata americanilor si a Israelului si accepta orice directive ca pe vremea cand Romania facea parte din blocul tarilor comuniste, cand stateau in genunchi in fata comisarilor sovietici si primeau cu bucurie directivele NKVD-ului, politicienii polonezi dovedesc ca au coloana vertebrala si iau pozitie fata de incercarile de tip bolsevist ale americanilor de a schimba cu de-a sila istoria Europei. Dupa ce seful FBI a acuzat Polonia de complicitate la holocaust, politicienii polonezi au actionat promt si l-au somat pe ambasadorul SUA sa protesteze si sa ceara scuze din partea oficialului FBI.

Politicienii polonezi nu au ezitat sa-l numeasca pe seful FBI dobitoc, inclusiv in timpul unor emisiuni de televiziune cu mare audienta in Polonia. James Comey, seful FBI care a provocat acest scandal diplomatic, a publicat in ziarul Washington Post un articol in care Polonia era incriminata ca fiind complice la holocaust.

PS: Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, nu se afla la prima asa zisa „gafa” prin care lezeaza profund interesele Romaniei, iar daca tinem cont ca actiunea sa vine la scurt timp dupa ce ambasadorul SUA la Chisinau a jignit romanii de pe ambele maluri ale Prutului, atunci exista o mare probabilitate ca acesta „gafa” si fi fost facuta in mod intentionat.

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • Holocaustul evreilor a fost si deplang soarta nefericitilor care i-au cazut victime, nu trebuie sa se mai intample niciodata asa ceva ! Nu uitati niciodata ochisorii copilasilor si groaza mamelor!
    Holocaustul romanilor a fost si este o realitate si deplang soarta nefericitilor romani ucisi cu miile, cu copii romani ingropati de vii sau ucisi cu parul, fara mila la Fantana Alba de catre NKVD-istii Ucrainei sovietice, deplang pe martirii romani de la Ip si Traznea, macelariti de consatenii lor unguri, unii erau si rude, deplang soarta nenorocita a sarmanilor basarabeni dusi ca vitele la abator in indepartata si inghetata Siberie dintre care s-au mai intors doar cativa, deplang soarta evreilor romani din Sighetul Marmatiei si din tot Ardealul de nord ocupat de hortisti, care dupa ce i-au primit pe ocupanti cu paine si sare, acestia drept recunostinta i-au ridicat in faptul noptii si i-au predat fara mila fiarei naziste care i-a dus direct la cuptoarele si camerele de gazare ale Aushvitzului, am in fata ochilor copilasii de la Fantana Alba, dela Aushwitz, din Basarabia si de la Ip si Traznea si de peste tot unde romanii au fost omorati si martirizati de bestiile cu chip de om.
    Deplang pe unchiul meu, plutonier adjutant la intendentza armatei romane in Transilvania, care intr-un sat locuit de unguri, a dat populatiei napastuita de razboi si mancare calda la cazanul trupei, si tzoale de imbracaminte de la magazia trupei, si bocanci sa nu le fie frig, dar cand armata a plecat mai departe catre vest, cei ce au beneficiat de darnicia lui, l-au schingiuit si l-au rastignit pe usa bisericii fosta candva ortodoxa. Unul singur s-a imblanzit si l-a inmormantat la marginea cimitirului, dar bestiile i-au rupt crucea, nici azi nu are mormant.

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago