libris.ro

In acest moment, Romania este o tara fara presedinte si fara guvern!

In acest moment, Romania este o tara fara presedinte si fara guvern!

In acest moment, Romania este o tara fara presedinte si fara guvern! Al cui presedinte este Klaus Johannis si al cui prim ministru este Dacian Ciolos? Al cetatenilor romani cu siguranta NU!

„Cuvântul președinte nu vine de la preș, dragă Iohhy. Siguranţa cetăţenilor şi integritatea teritorială sunt lucruri pe care tu le consideri nedemne de luat în considerare.”, scrie Simona Popescu intr-un articol din cotidianul.ro

Nu am vazut pana acum o reactie adecvata, specifica unor lideri ai statului, cu privire la asa zisele recente gafe ale ambasadorilor SUA la Chisinau si Bucuresti, asta daca in cazul cel mai fericit ar fi doar niste gafe.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In acest moment, Romania este o tara fara presedinte si fara guvern!

DA! Suntem o tara fara presedinte si fara guvern! Stiti cum au reactionat polonezii cand au fost acuzati de seful FBI de complicitate la holocaust? „Seful FBI este un dobitoc!”, asta au spus politicienii din Polonia despre seful FBI.

Fata de politicienii romani care se tarasc pe burta ca reptilele sau nevertebratele in fata americanilor si a Israelului si accepta orice directive ca pe vremea cand Romania facea parte din blocul tarilor comuniste, cand stateau in genunchi in fata comisarilor sovietici si primeau cu bucurie directivele NKVD-ului, politicienii polonezi dovedesc ca au coloana vertebrala si iau pozitie fata de incercarile de tip bolsevist ale americanilor de a schimba cu de-a sila istoria Europei. Dupa ce seful FBI a acuzat Polonia de complicitate la holocaust, politicienii polonezi au actionat promt si l-au somat pe ambasadorul SUA sa protesteze si sa ceara scuze din partea oficialului FBI.

Politicienii polonezi nu au ezitat sa-l numeasca pe seful FBI dobitoc, inclusiv in timpul unor emisiuni de televiziune cu mare audienta in Polonia. James Comey, seful FBI care a provocat acest scandal diplomatic, a publicat in ziarul Washington Post un articol in care Polonia era incriminata ca fiind complice la holocaust.

PS: Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, nu se afla la prima asa zisa „gafa” prin care lezeaza profund interesele Romaniei, iar daca tinem cont ca actiunea sa vine la scurt timp dupa ce ambasadorul SUA la Chisinau a jignit romanii de pe ambele maluri ale Prutului, atunci exista o mare probabilitate ca acesta „gafa” si fi fost facuta in mod intentionat.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info