Dragos Patraru: "Presedintele Iohannis a acceptat sa dea interviuri la TVR doar dupa ce a fost angajata o preferata de-a domniei sale", foto: presidency.ro
A trecut de multa vreme pana si cea mai mica speranta de a vedea vreodata in mandatul lui Klaus Iohannis vreo actiune sincera desfasurata in interesul romanilor. Nu ne mira de fapt nici acum ca acest asa zis presedinte propulsat in cea mai inalta functie a statului roman mai degraba de catre preferintele cancelariilor marilor puteri si implicarea mai mult decat evidenta a serviciilor, prefera ca intr-o asemenea zi sa-si faca bagajele sub pretextul ca are treaba la Strasbourg.
Ce nevoie are Iohannis de unirea romanilor, acum cand interesul actual al marilor papusari mondiali este sa stearga identitatea nationala si sa dilueze din punct de vedere etnic, lingvistic, religios si ideologic vechile popoare ale Europei?
Intr-un total constrast cu ceea ce se intampla la vecinii nostri apropiati si chiar impotriva noului curent dat de recentele alegeri din SUA, Klaus Iohannis prefera sa ignore in totalitate interesele si nazuintele romanilor pentru a fi prezent si a face vocalize (sic… Iohannis fiind de altfel si un virtuos orator) la Consiliul Europei, acolo unde sunt invitate pentru a sustine discursuri in plenul sesiunilor anuale unele dintre cele mai importante personalitati de cel mai inalt nivel.
In locul presedintelui Klaus Iohannis, la manifestarile de pe 24 ianuarie vor fi trimisi consilierii sai. Concluzia: Iohannis este doar presedintele celor care l-au vrut din toata inima cocotat in scaunul de la Cotroceni, preferand sa sfideze cu aproape fiecare ocazie romanii.
Evenimentul de la Lupșa, din 14 iulie 1910, este un episod mai puțin cunoscut, dar…
La începutul lunii iulie 1601, Mihai Viteazu îşi schimbă tabăra militară de la Debreţin, trece…
Evenimentul din 12 iulie 1907, petrecut la Petroman (azi în județul Timiș), este un episod…
Evenimentul din 11 iulie 1848, când Lajos Kossuth, liderul revoluției maghiare, a cerut recrutarea de…
Raportul final al împăratului Iosif al II-lea privitor la călătoria sa în Transilvania, din perioada…
Mențiunea de la 10 iulie 1667, într-un document redactat în limba maghiară veche, este una…
Leave a Comment