24 Ianuarie – Ziua cand interesele imobiliare si turistice ale lui Iohannis se unesc cu interesele de globalizare ale papusarilor mondiali la Strasbourg

Dragos Patraru: "Presedintele Iohannis a acceptat sa dea interviuri la TVR doar dupa ce a fost angajata o preferata de-a domniei sale", foto: presidency.ro

A trecut de multa vreme pana si cea mai mica speranta de a vedea vreodata in mandatul lui Klaus Iohannis vreo actiune sincera desfasurata in interesul romanilor. Nu ne mira de fapt nici acum ca acest asa zis presedinte propulsat in cea mai inalta functie a statului roman mai degraba de catre preferintele cancelariilor marilor puteri si implicarea mai mult decat evidenta a serviciilor, prefera ca intr-o asemenea zi sa-si faca bagajele sub pretextul ca are treaba la Strasbourg.

Ce nevoie are Iohannis de unirea romanilor, acum cand interesul actual al marilor papusari mondiali este sa stearga identitatea nationala si sa dilueze din punct de vedere etnic, lingvistic, religios si ideologic vechile popoare ale Europei?

Intr-un total constrast cu ceea ce se intampla la vecinii nostri apropiati si chiar impotriva noului curent dat de recentele alegeri din SUA, Klaus Iohannis prefera sa ignore in totalitate interesele si nazuintele romanilor pentru a fi prezent si a face vocalize (sic… Iohannis fiind de altfel si un virtuos orator) la Consiliul Europei, acolo unde sunt invitate pentru a sustine discursuri in plenul sesiunilor anuale unele dintre cele mai importante personalitati de cel mai inalt nivel.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


In locul presedintelui Klaus Iohannis, la manifestarile de pe 24 ianuarie vor fi trimisi consilierii sai. Concluzia: Iohannis este doar presedintele celor care l-au vrut din toata inima cocotat in scaunul de la Cotroceni, preferand sa sfideze cu aproape fiecare ocazie romanii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info