George Soros

Culmea fanatismului sorosist: „La naiba cu dreptul la libera exprimare!”

Culmea fanatismului sorosist: „La naiba cu dreptul la libera exprimare!”.Dupa ce fanaticii sorosisti din Romania propuneau in urma cu ceva vreme liste negre cu ziare, site-uri si alte publicatii, care ar trebui interzise sau cenzurate in Romania, iar „ministresa” Raluca Prună ne surprindea intr-un mod exceptional de gretos cu urmatoarea exprimare : „Discuţia despre drepturi e un lux teoretic”,  iata ca romanii au parte iarasi de o manifestare a doctrinei si dogmei sorosiste, potrivit careia in politica de stat (n.r. de drept!?) trebuie reintrodus totalitarismul.

Jurnalistul Ovidiu Zara a postat pe o retea de socializare un screenshot de pe pagina de Facebook a lui Nicusor Dan, in care atentia ne este foarte rapid atrasa de un comentariu cu adevarat revoltator in care se cere inchiderea a doua televiziuni din Romania, fara a se sfii in acelasi timp sa scrie urmatoarele cuvinte: „La naiba cu dreptul la libera exprimare!”.

Observam astfel ca reactia sorosistilor este din ce in ce mai obraznica si mai revoltatoare, guvernarea tehnocrata si sustinerea mai mult sau mai putin pe fata a presedintelui Klaus Iohannis dandu-le practic aripi. Cu toate ca din punct de vedere constitutional presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa fie un mediator al luptelor politice, acesta nu a ezitat adeseori sa includa in discursurile sale oficiale luari de pozitie in sprijinul unor anumite grupari politice sau ale unor ONG-uri care intre timp au intervenit in lupta politica din Romania.

„Asa gandesc #tineriifrumosisiliberi, discipoli ai lui Nicusor Dan, care „lupta” pentru „#democratie” : „LA NAIBA CU DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE”.
Mai nou vor sa ceara CNA inchiderea #Antena3 si#RTV.

Deja primul pas a fost facut de Kovesi (in cazul #RTV).
Al doilea de Alina Mungiu Pippiddi (in cazul #RTV, amenintandu-i chiar pe membri CNA cu publicarea unor dosare daca nu inchid acea televiziune).”, scrie jurnalistul Ovidiu Zara pe pagina sa de Facebook

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

o zi ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

o zi ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

3 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

5 zile ago