libris.ro

Culmea fanatismului sorosist: „La naiba cu dreptul la libera exprimare!”

Culmea fanatismului sorosist: „La naiba cu dreptul la libera exprimare!”

Culmea fanatismului sorosist: „La naiba cu dreptul la libera exprimare!”.Dupa ce fanaticii sorosisti din Romania propuneau in urma cu ceva vreme liste negre cu ziare, site-uri si alte publicatii, care ar trebui interzise sau cenzurate in Romania, iar „ministresa” Raluca Prună ne surprindea intr-un mod exceptional de gretos cu urmatoarea exprimare : „Discuţia despre drepturi e un lux teoretic”,  iata ca romanii au parte iarasi de o manifestare a doctrinei si dogmei sorosiste, potrivit careia in politica de stat (n.r. de drept!?) trebuie reintrodus totalitarismul.

Jurnalistul Ovidiu Zara a postat pe o retea de socializare un screenshot de pe pagina de Facebook a lui Nicusor Dan, in care atentia ne este foarte rapid atrasa de un comentariu cu adevarat revoltator in care se cere inchiderea a doua televiziuni din Romania, fara a se sfii in acelasi timp sa scrie urmatoarele cuvinte: „La naiba cu dreptul la libera exprimare!”.

Observam astfel ca reactia sorosistilor este din ce in ce mai obraznica si mai revoltatoare, guvernarea tehnocrata si sustinerea mai mult sau mai putin pe fata a presedintelui Klaus Iohannis dandu-le practic aripi. Cu toate ca din punct de vedere constitutional presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa fie un mediator al luptelor politice, acesta nu a ezitat adeseori sa includa in discursurile sale oficiale luari de pozitie in sprijinul unor anumite grupari politice sau ale unor ONG-uri care intre timp au intervenit in lupta politica din Romania.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Asa gandesc #tineriifrumosisiliberi, discipoli ai lui Nicusor Dan, care „lupta” pentru „#democratie” : „LA NAIBA CU DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE”.
Mai nou vor sa ceara CNA inchiderea #Antena3 si#RTV.

Deja primul pas a fost facut de Kovesi (in cazul #RTV).
Al doilea de Alina Mungiu Pippiddi (in cazul #RTV, amenintandu-i chiar pe membri CNA cu publicarea unor dosare daca nu inchid acea televiziune).”, scrie jurnalistul Ovidiu Zara pe pagina sa de Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info