Tradatorii Romaniei

Multinationalele impreuna cu fundatiile si ONG-urile lui Soros au creat in Romania mai nou o adevarata „Institutie a Protestului”

Multinationalele impreuna cu fundatiile si ONG-urile lui Soros au creat in Romania mai nou o adevarata „Institutie a Protestului”, care tradeaza un soi de organizare paramilitara, cel putin la nivel ideologic si logistic, aparand binenteles si o noua meserie ce poate fi trecuta in nomenclator: protestarul de profesie sau protestatarul cu simbrie.

Protestele aparent spontane sunt insufletite si alimentate cu material uman manat de sefii de prin diferite corporatii sau multinationale din Romania si din diaspora, sau din puzderia de ONG-uri, asociatii si fundatii sorosiste. Restul participantilor sunt manati din inertie, multi nestiind de altfel bine nici motivul pentru care protesteaza sau nici n-au citit textul ordonanentelor de urgenta incriminate.

Multinationalele impreuna cu fundatiile si ONG-urile lui Soros au creat in Romania mai nou o adevarata „Institutie a Protestului”

Diverse site-uri sau pagini de socializare pun la dispozitia protestatarilor mereu marfa proaspata, cu texte sau pancarte gata aranjate de catre profesionisti in grafica, texte gata facute, elaborate in laboratoarele ideologice ale unor ONG-uri.

Nu trebuie ignorata bineinteles nici implicarea unor anumite tabere politice, care dupa ce au pierdut alegerile la un scor electoral absolut rusinos, incearca acum din nou sa joace pe cartea emotiei starnita in randul maselor, asa cum au facut-o cu ajutorul manipularii presei, diversiunii si a masinatiunilor serviciilor secrete pentru a impune un guvern marioneta (n.r. „guvernul meu”) de asa zisi tehnocrati.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

4 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago