RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Multinationalele impreuna cu fundatiile si ONG-urile lui Soros au creat in Romania mai nou o adevarata “Institutie a Protestului”

Print Friendly, PDF & Email

Multinationalele impreuna cu fundatiile si ONG-urile lui Soros au creat in Romania mai nou o adevarata “Institutie a Protestului”, care tradeaza un soi de organizare paramilitara, cel putin la nivel ideologic si logistic, aparand binenteles si o noua meserie ce poate fi trecuta in nomenclator: protestarul de profesie sau protestatarul cu simbrie.

Protestele aparent spontane sunt insufletite si alimentate cu material uman manat de sefii de prin diferite corporatii sau multinationale din Romania si din diaspora, sau din puzderia de ONG-uri, asociatii si fundatii sorosiste. Restul participantilor sunt manati din inertie, multi nestiind de altfel bine nici motivul pentru care protesteaza sau nici n-au citit textul ordonanentelor de urgenta incriminate.

Multinationalele impreuna cu fundatiile si ONG-urile lui Soros au creat in Romania mai nou o adevarata “Institutie a Protestului”

Diverse site-uri sau pagini de socializare pun la dispozitia protestatarilor mereu marfa proaspata, cu texte sau pancarte gata aranjate de catre profesionisti in grafica, texte gata facute, elaborate in laboratoarele ideologice ale unor ONG-uri.

Nu trebuie ignorata bineinteles nici implicarea unor anumite tabere politice, care dupa ce au pierdut alegerile la un scor electoral absolut rusinos, incearca acum din nou sa joace pe cartea emotiei starnita in randul maselor, asa cum au facut-o cu ajutorul manipularii presei, diversiunii si a masinatiunilor serviciilor secrete pentru a impune un guvern marioneta (n.r. “guvernul meu”) de asa zisi tehnocrati.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline