libris.ro

Multinationalele impreuna cu fundatiile si ONG-urile lui Soros au creat in Romania mai nou o adevarata „Institutie a Protestului”

Multinationalele impreuna cu fundatiile si ONG-urile lui Soros au creat in Romania mai nou o adevarata „Institutie a Protestului”

Multinationalele impreuna cu fundatiile si ONG-urile lui Soros au creat in Romania mai nou o adevarata „Institutie a Protestului”, care tradeaza un soi de organizare paramilitara, cel putin la nivel ideologic si logistic, aparand binenteles si o noua meserie ce poate fi trecuta in nomenclator: protestarul de profesie sau protestatarul cu simbrie.

Protestele aparent spontane sunt insufletite si alimentate cu material uman manat de sefii de prin diferite corporatii sau multinationale din Romania si din diaspora, sau din puzderia de ONG-uri, asociatii si fundatii sorosiste. Restul participantilor sunt manati din inertie, multi nestiind de altfel bine nici motivul pentru care protesteaza sau nici n-au citit textul ordonanentelor de urgenta incriminate.

Multinationalele impreuna cu fundatiile si ONG-urile lui Soros au creat in Romania mai nou o adevarata „Institutie a Protestului”

Diverse site-uri sau pagini de socializare pun la dispozitia protestatarilor mereu marfa proaspata, cu texte sau pancarte gata aranjate de catre profesionisti in grafica, texte gata facute, elaborate in laboratoarele ideologice ale unor ONG-uri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nu trebuie ignorata bineinteles nici implicarea unor anumite tabere politice, care dupa ce au pierdut alegerile la un scor electoral absolut rusinos, incearca acum din nou sa joace pe cartea emotiei starnita in randul maselor, asa cum au facut-o cu ajutorul manipularii presei, diversiunii si a masinatiunilor serviciilor secrete pentru a impune un guvern marioneta (n.r. „guvernul meu”) de asa zisi tehnocrati.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info