Germania

Germania recurge la o politica diametral opusa, le ofera bani refugiatilor dispusi sa se intoarca in tarile de origine

Germania recurge la o politica diametral opusa, le ofera bani refugiatilor dispusi sa se intoarca in tarile de origine. Autoritatile germane au initiat un program prin care intentioneaza sa stimuleze financiar cu cate 1.200 de Euro pe fiecare imigrant care renunta la cererea de azil si accepta repatrierea, potrivit publicatiei spaniole ABC.

Stimulentul financiar va fi platit de catre autoritatile germane in doua transe, una atunci cand reugiatii sau imigrantii renunta la cererea de azil si parasesc Germania, iar restul de bani urmeaza sa-i primeasca dupa ce se confirma ca s-au intors in tara de origine.

Germania recurge la o politica diametral opusa, le ofera bani refugiatilor dispusi sa se intoarca in tarile de origine

In acelasi timp, refugiatii  sau imigrantii care nu ataca in recurs respingerea cererii de azil in Germania de catre autoritatile germane si accepta parasirea Germaniei inainte de termenul limita specificat, primesc si ei din partea guvernului german suma de 800 de euro.

Pana in prezent, refugiatii sau imigrantii care paraseau de buna voie Germania primeau din partea statului german suma de 500 de euro destinata acoperirii costului calatoriei acestora. Autoritatile germane au lansat un apel de mobilizare, materializata intr-un „efort national” prin care sa se accelereze repatrierea refugiatilor si imigrantilor.

Oadata cu initierea acestui program de repatriere, a inceput de asemenea sa scada simtitor in comparatie cu anii trecuti si numarul migrantilor care se indreapta catre Germania. Cancelarul Angela Merkel a pierdut foarte mult pana acum din popularitate din cauza promovarii politicii sale privind imigratia, ajungand in acest moment sa fie criticata pana si de catre unii dintre proprii colegi de partid.

Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

18 ore ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

2 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

2 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago

CITEȘTE ȘI DĂRUIEȘTE LA TÂRGOVIȘTE: RAREȘ PRISACARIU A PRIMIT DISTINCȚIA CULTURALĂ DIN PARTEA MYOSOTIS MEDIA GROUP

Elevii și studenții târgovișteni au luat parte, pe 25 aprilie, la conferințele Citește și Dăruiește…

3 zile ago