Sanatate

Chimioterapia nu este eficienta in 97% din cazuri. De ce se insista cu acest tratament?

Peter Glidden, medic naturopat, a dezvaluit ca potrivit unui studiu publicat in publicatia „Journal of Clinical Oncology”, pe o perioada de 14 ani chimioterapia s-a dovedit ineficienta in 97% din cazurile de cancer prezente la adulti. De ce se insista totusi atat de mult cu acest tratament, tinand cont si de faptul ca efectele secundare ale acestuia sunt unele dintre cele mai groaznice pentru pacienti?

Cert este ca industria farmaceutica la nivel mondial plateste sume colosale pentru a finanta o propaganda care sa sustina piata medicamentelor folosite pentru a trata bolnavii de cancer, chiar daca unele dintre acestea si-au demonstrat din plin ineficienta, provocand dimpotriva chiar grabirea mortii pentru pacientii care au cancer.

Chimioterapia nu este eficienta in 97% din cazuri. De ce se insista cu acest tratament?

Asa zisul tratament cu chimioterapie s-a dovedit ineficient in 97% din cazurile cu adulti care s-au imbolnavit de cancer, chimioterapia aducandu-si mai degraba contributia activa la grabirea mortii celor imbolnaviti de cancer. Atunci se ridica o intrebare simpla si in acelasi timp pertinenta: de ce se insista atat de mult pe acest tip de „tratament”? Principalele motive sunt cele de ordin financiar. Exista o adevarata industrie la nivel mondial care castiga sume ametitoare de pe urma suferintei celor bolnavi de cancer.

Medicii naturopati din diferite parti ale globului avertizeaza asupra chimioterpiei, dezvaluind practic numai aspecte negative despre cat de nociv este un asemenea tratament pentru organismul uman. Tratamentul cu radiatii pentru organismul uman produce leziuni la interiorul trupului aidoma celor pe care le prezinta la exterior persoanele care au suferit arsuri.

Putinii doctori care au avut curajul sa vorbeasca public sau sa incerce sa publice studii sau rezultate ale unor cercetari amanuntite in ceea ce priveste tratamentul cu chimioterapie au sfarsit aparent inexplicabil, ori in urma unor accidente dubioase, ori in asa zise sinucideri.

Un alt aspect care ridica semne de intrebare este acela ca aproximativ 75% dintre medicii care se imbolnavesc de cancer refuza ei insasi tratamentul cu chimioterapie inca din start. De ce? Poate pentru ca ei inteleg cel mai bine ceea ce inseamna cu adevarat un asemenea „tratament” pentru organismul uman.

Sursa: Conspiratii.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

6 ore ago

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

5 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

6 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

o săptămână ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

o săptămână ago