Chimioterapia nu este eficienta in 97% din cazuri. De ce se insista cu acest tratament?

Peter Glidden, medic naturopat, a dezvaluit ca potrivit unui studiu publicat in publicatia “Journal of Clinical Oncology”, pe o perioada de 14 ani chimioterapia s-a dovedit ineficienta in 97% din cazurile de cancer prezente la adulti. De ce se insista totusi atat de mult cu acest tratament, tinand cont si de faptul ca efectele secundare ale acestuia sunt unele dintre cele mai groaznice pentru pacienti?

Cert este ca industria farmaceutica la nivel mondial plateste sume colosale pentru a finanta o propaganda care sa sustina piata medicamentelor folosite pentru a trata bolnavii de cancer, chiar daca unele dintre acestea si-au demonstrat din plin ineficienta, provocand dimpotriva chiar grabirea mortii pentru pacientii care au cancer.

Chimioterapia nu este eficienta in 97% din cazuri. De ce se insista cu acest tratament?

Asa zisul tratament cu chimioterapie s-a dovedit ineficient in 97% din cazurile cu adulti care s-au imbolnavit de cancer, chimioterapia aducandu-si mai degraba contributia activa la grabirea mortii celor imbolnaviti de cancer. Atunci se ridica o intrebare simpla si in acelasi timp pertinenta: de ce se insista atat de mult pe acest tip de “tratament”? Principalele motive sunt cele de ordin financiar. Exista o adevarata industrie la nivel mondial care castiga sume ametitoare de pe urma suferintei celor bolnavi de cancer.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Medicii naturopati din diferite parti ale globului avertizeaza asupra chimioterpiei, dezvaluind practic numai aspecte negative despre cat de nociv este un asemenea tratament pentru organismul uman. Tratamentul cu radiatii pentru organismul uman produce leziuni la interiorul trupului aidoma celor pe care le prezinta la exterior persoanele care au suferit arsuri.

Putinii doctori care au avut curajul sa vorbeasca public sau sa incerce sa publice studii sau rezultate ale unor cercetari amanuntite in ceea ce priveste tratamentul cu chimioterapie au sfarsit aparent inexplicabil, ori in urma unor accidente dubioase, ori in asa zise sinucideri.

Un alt aspect care ridica semne de intrebare este acela ca aproximativ 75% dintre medicii care se imbolnavesc de cancer refuza ei insasi tratamentul cu chimioterapie inca din start. De ce? Poate pentru ca ei inteleg cel mai bine ceea ce inseamna cu adevarat un asemenea “tratament” pentru organismul uman.

Sursa: Conspiratii.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Firul de Neam crește în costumul popular românesc ca firul de iarbă din pământul strămoșilor

sâm feb. 18 , 2017
Firul de Neam crește în costumul popular românesc ca firul de iarbă din pământul strămoșilor. Îmi aduc aminte de cuvintele Sfântului preot mărturisitor Moise Măcinic din Sibiel, al cărui chip l-am văzut pictat în biserica Părintelui Arsenie Boca de la Prislop: ”am trăit în liniște ca un țăran”. Din această […]
Firul de Neam crește în costumul popular românesc ca firul de iarbă din pământul strămoșilor

Poate vă place și:

libris.ro