Cumparati produse romanesti! Martisoare crosetate manual, cadouri inedite pentru luna martie

Cumparati produse romanesti! Martisoare crosetate manual, cadouri inedite pentru luna martie. Romanii au inceput in ultimii ani sa aprecieze tot mai mult produsele handmade, creatiile originale ale unora dintre cei mai indemanatici dintre noi, printre ei aflandu-se uneori si artizani desavarsiti din mainile carora ies adevarate opere de arta. In aceasta categorie se inscriu si martisoarele crosetate manual de catre Flavia-Florina Zachman, in varsta de 31 de ani, care desfasoara aceasta activitate cu pasiune si considera ca “arta crosetatului este viata si traire “.

Contactata de catre Glasul.info, Flavia-Florina Zachman a avut amabilitatea de a ne raspunde la cateva intrebari legate de activitatea sa. Astfel am putut afla detalii interesante despre arta crosetatului manual.

Cumparati produse romanesti! Martisoare crosetate manual, cadouri inedite pentru luna martie

“Numele meu este Flavia-Florina Zachman, am 31 ani si pot spune ca pentru mine arta crosetatului este viata si traire.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

O floare crosetata manual poate accesoriza pe tot parcursul anului tinuta fiecarei doamne sau domnisoare ce alege sa o poarte, nu numai in luna martie. Insa pentru ca luna martie are un specific dedicat femeilor – referitor la renasterea naturii ce si are la origine principiul primordial al fecunditatii feminine – ne-am gandit ca un astfel de dar simbolic este binevenit si cu o incarcatura sufleteasca aparte (fiind creat manual ) pentru femeile-flori din viata noastra .

Aceste martisoare – brose cu flori – sunt realizate de mine si de mama mea integral manual cu croseta si acul, unele dintre ele avand un design original – inedit, respectiv floarea de colt crosetata .

Respectul fata de semeni, creativitatea, creatia si originalitatea sunt cateva dintre principiile fundamentale dupa care ne orientam permanent in activitatea noastra.
Timpul de confectionare al unui martisor ( a unei brose cu flori) poate varia de la 15 minute pana la 3-4 ore, functie de complexitatea design ului.

Materialele cu care lucram sunt de cea mai inalta calitate: bumbac mercerizat, gazat si matase naturala sau sintetica, ceea ce garanteaza, in conditiile recomandate de noi rezistenta si persistenta acestor accesorii timp indelungat. Principiul este acela al durabilitatii creatiilor noastre in timp, un element definitoriu al creatorilor responsabili de handmade.

Orientarea noastra este spre a crea accesorii ce isi pot gasi utilitatea in fiecare zi, nu numai la momente aniversare ( 1-8 martie ), pentru ca fiecare zi este o sarbatorire a vietii si a frumosului in felul sau specific.

Asupra creatiilor crosetate m am aplecat aproximativ acum 5 ani in urma desi a fost o dragoste mai veche, cu atat mai mult cu cat si mama este o artista a crosetului .

Apoi in timp sub numele de Floare de Lumina am elaborat diverse accesorii, majoritatea acestora fiind creatii de design personal , inedite , originale .
Mare parte din lucrarile noastre pot fi vizualizate pe site –ul :
http://floaredelumina.weebly.com

Mai multe detalii pe:

http://flaviazachman.blogspot.ro/2017/02/fluturi-flori-si-parfum-de-primavara.html

https://www.facebook.com/floaredelumina/

 

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 14 Books

Marea Renastere - Adevar, Libertate, Suveranitate

By: Călin Georgescu

,,Ca raspuns la sistemul creat cu dinadinsul stramb, in care starea omului nu inseamna complexitate, ci complicatie, in care bunastarea materiala este scop in sine, noi raspundem cu sistemul bazat pe simplitate [...] El, cetateanul, trebuie sa fie propriul lui stapan, sa fie proprietar si producator si sa lucreze impreuna cu ceilalti intr-o retea indestructibila in care sa primeze cinstea,

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
12


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânismContact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

CA FĂT-FRUMOS DIN LACRIMA DORURULUI, A SOSIT LA OPRIŞENI MĂRŢIŞORUL

lun feb. 27 , 2017
CA FĂT-FRUMOS DIN LACRIMA DORURULUI, A SOSIT LA OPRIŞENI MĂRŢIŞORUL. N-a mai avut Făurarul puteri să-și mențină drepturile în ultimele sale zile pe moșia Oprișenilor. L-a dat gata, răsturnându-l de pe tronu-i de gheață Mărțișorul, grăbit să se instaureze triumfător pe tot întinsul românesc al Bucovinei. Poetic, am putea spune […]
CA FĂT-FRUMOS DIN LACRIMA DORURULUI, A SOSIT LA OPRIŞENI MĂRŢIŞORUL, Foto: ZorileBucovinei.com

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Breaking News