Parteneriat între Binance și VISA

Binance si VISA vor incepe un parteneriat, astfel ca utilizatorii cunoscutului exchange vor putea beneficia si de un card.

Astfel, daca acestia vor avea in cont BNB sau BTC, ii vor putea folosi direct la cumparaturi prin intermediul unui card VISA. Cardul va putea fi alimentat cu una dintre cele doua criptomonede cu ajutorul unei aplicatii, Binance Card App.

Conform comunicatului, cardul va fi lansat prima data in Malaiezia, a doua tara urmand a fi Vietnam. Mai multe tari vor fi adaugate pe parcurs. Va puteti inscrie AICI adresa de mail si veti fi anuntati cand cardul emis de Binance si Visa va fi lansat in tara dorita.

Dupa ce se va lansa, trebuie doar sa instalati Binance Card App, sa va logati in contul Binance sau sa deschideti unul, apoi sa va verificati identitatea. Cardul va putea fi comandat cu un cost unic de 15 dolari, care vor fi platiti prin alimentarea din contul de exchange. Trebuie doar sa transferati BNB sau BTC in valoare de 15 dolari catre contul de card, fara sa mai existe alte taxe lunare sau anuale.

Sursa: Rigacrypto

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns