Abuzurile E.ON au transformat-o in cea mai urata companie de catre clienti

Din cauza numeroaselor abuzuri, E.ON Moldova a ajuns sa fie cea mai reclamata institutie din Iasi, scrie bzi.ro. In ultimii ani, compania de distributie a energiei electrice si a gazelor naturale se afla in topul reclamatiilor facute de catre clienti, ajungand sa fie practic cea mai reclamata institutie din Iasi.

Numeroase abuzuri si practici cel putin dubioase ale companiei in relatia sa cu clientii, au transformat-o in cea mai urata companie de catre clienti, imaginea firmei avand serios de suferit in Romania.

Abuzurile E.ON au transformat-o in cea mai urata companie de catre clienti

Tot mai multi clienti ai E.ON reclama abuzuri si situatii de neconceput pentru o tara civilizata, membra a Uniunii Europene, dar in care drepturile consumatorului roman sunt incalcate flagrant, acesta fiind supus unor abuzuri si tratamente greu de inchipuit in tarile vestice.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Chiar daca angajatii E.ON gresesc si trimit facturi ale caror costuri sunt si de zece ori mai mari decat consumul obisnuit al consumatorilor casnici, clientii sunt mai intai obligati sa plateasca facturile umflate si abia apoi sa faca cereri de verificare, in caz contrar le sunt sistate utilitatile pentru neplata facturilor.

Reclamatiile la adresa E.ON curg cu nemiluita, clientii fiind nemultumiti atat de serviciile prestate de aceasta companie, de abuzurile angajatilor companiei, cat si de lipsa unor investitii concrete care sa imbunatateasca serviciile livrate ( distributia energiei electrice si a gazelor naturale).

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Colonel roman in rezerva: "In Republica Moldova se asteapta Unirea"

vin mai 13 , 2016
In Republica Moldova se asteapta reunificarea cu Romania in primul rand pentru ca exista o „scarba fata de clasa politica de la Chisinau”, a declarat colonelul in rezerva Ion Petrescu, scrie Epoch Times. Colonel roman in rezerva: “In Republica Moldova se asteapta Unirea” Intr-adevar, in Republica Moldova exista mai nou […]
Colonel roman in rezerva: "In Republica Moldova se asteapta Unirea", FOTO: epochtimes-romania.com

Poate vă place și:

libris.ro