libris.ro

Ilie Serbanescu: „Komisariatul (cu K) de tip sovietic de la Bruxelles”. Serviciile secrete din Romania au actionat la ordinele intereselor politice si economice ale strainilor

Ilie Serbanescu: „Komisariatul (cu K) de tip sovietic de la Bruxelles”. Serviciile secrete din Romania au actionat la ordinele intereselor politice si economice ale strainilor

„Komisariatul (cu K) de tip sovietic de la Bruxelles”, scrie Ilie Serbanescu in cotidianul.ro, referindu-se la actiunile autoritatilor de la Bruxelles indreptate impotriva intentiei guvernelor din Romania de a „trece Carpatii” prin construirea unor autostrazi care sa traverseze muntii catre Ardeal. Serviciile secrete din Romania au actionat la ordinele intereselor politice si economice ale strainilor.

Oricat de corupti sau incompetenti ar fi politicienii din Romania, nu ai cum sa nu te cutremuri si in acelasi timp sa te revolti cand auzi ca autoritatile de la Bruxelles actionau aidoma (k)omisarilor sovietici, interzicandu-le romanilor dreptul de a avea o autostrada care sa lege celelalte provincii ale tarii de Transilvania.

O informatie oferita presei in 2017 soca opinia publica la acest inceput de an: sefii operativi ai principalelor institutii de forta ii amenintau cu puscaria pe cei mai inalti demnitari ai statului roman daca vor incepe constructia autostrazii Comarnic-Brasov. Adica actionau impotriva a fix ceea ce cere cu disperare atat mediul economic romanesc cat si transportatorii din Romania?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Ilie Serbanescu: „Komisariatul (cu K) de tip sovietic de la Bruxelles”. Serviciile secrete din Romania au actionat la ordinele intereselor politice si economice ale strainilor

Observam astfel ca autoritatile de la Bruxelles se joaca aidoma komisarilor sovietici cu destinele si cu dezvoltarea economica a Romaniei, actionand mai mereu profund impotriva intereselor cetatenilor romani.

Din punctul simplu de vedere al unei persoane fizice din Romania, dezavantajul si disconfortul lipsei unei infrastructuri moderne si a unor autostrazi rapide vine mai degraba din perspectiva turistului care-si doreste sa-si vada intr-un mod civilizat macar frumusetile propriei tari daca oricum in strainatate sau in anumite locuri exotice, oricum nu prea isi permite sa ajunga prea des.

Putini sunt insa romanii care stiu cate oportunitati si cate investitii in economia romaneasca am ratat doar din cauza lipsei acestor „blestemate” de autostrazi. Cohorte intregi de investitori atrasi de forta de munca ieftina si bine calificata din anumite domenii, care ar fi intentionat sa investeasca sume uriase pentru economia Romaniei, au fugit ca potarnichile atunci cand au descoperit ca infrastructura romaneasca este atat de deficitara in zonele in care urmareau ei sa investeasca.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info