Germania

Germania: O tanara a fost violata sub privirile iubitului ei, obligat sa priveasca sub amenintarea cu o maceta

Germania: O tanara a fost violata sub privirile iubitului ei, obligat sa priveasca sub amenintarea cu o maceta. Violatorul, un imigrant din Ghana inarmat cu o maceta, l-a fortat prin amenintare pe iubitul fetei sa priveasca intreaga grozavie.

Cu cat se inmultesc mai tare cazurile in care „refugiatii” comit fapte din ce in ce mai odioase, cu atat presa si clasa politica „progresista” sau „liberala” cauta sa vina cu tot felul de povesti care sa tempereze opinia publica si sa ascunda multe dintre ororile pe care mai mult presa independenta si cea alternativa le scot cu adevarat la lumina.

Germania: O tanara a fost violata sub privirile iubitului ei, obligat sa priveasca sub amenintarea cu o maceta

In apropierea orasului Bonn, un imigrant provenit din Ghana, inarmat cu o maceta, a violat o nemtoaica de 23 de ani, chiar in fata iubitului acesteia. Recunoscut de catre unul dintre trecatori, violatorul a fost in cele din urma arestat la Zigburg, nu inainte insa de a opune si rezistenta in timpul incercarii politiei de a-l retine si aresta, aruncand cu un rucsac intr-un politist.

De la initierea politicii „portilor deschise” in ceea ce priveste problema imigrantilor si refugiatilor care au inceput sa vina in valuri uriase catre Europa, tarile Uniunii Europene s-au confruntat de asemenea si cu un val de violente, violuri si alte agresiuni din partea acestor „refugiati”.

Germania este una dintre tarile cele mai afectate, ea fiind de altfel destinatia finala a celor mai multi dintre refugiatii si imigrantii care au venit in Europa, nemtoaicele cazand victime a numeroase violuri si alte agresiuni din partea „refugiatilor”.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

15 ore ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

21 de ore ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

22 de ore ago

Seară a memoriei anticomuniste. La București, va fi evocat jurnalistul MIHAI CREANGĂ

Joi 9 mai 2024, ora 17, la Academia Civică – București, Strada Jean Louis Calderon…

o zi ago

Școala Brâncovenească te invită luni, 3 Iunie, Casa de Cultură la conferința “Riscuri pentru sănătatea mintală la nouă generație”

“Aceasta este drama cea mare a copilului sau a tânărului culturii mediatice: discrepanţa uriaşă dintre…

2 zile ago