Stiri

Dupa ce ceruse ca 15% din refugiatii care ajung in Romania sa fie dusi la Arad, Gheorghe Falca se ofera sa-i gazduiasca la Arad universitatea lui Soros!

Dupa ce ceruse ca un procent de 15% din refugiatii care ajung in Romania sa fie dusi la Arad, acum Gheorghe Falca se ofera sa-i gazduiasca la Arad universitatea lui Soros, izgonita din Ungaria de masurile legislative initiate de catre guvernul de la Budapesta! Iata ca la Arad, Gheorghe Falca intruchipeaza cel mai bine portretul de sluga devotata a globalizarii, actionand din postura de „autoritate” a statului roman pentru a pune cat mai activ umarul la indeplinirea planurilor globalistilor.

Anul trecut, controversatul primar al orasului Arad, Gheorghe Falca, se arata dispus a se implica foarte serios in problema refugiatilor, transmitand oficialilor europeni ca orasul sau este gata sa preia 15% din totalul numarului de refugiati care ajung in Romania.

Initiativa sa de acum un an a trecut oarecum nebagata in seama de catre mass media romaneasca, insa acum, in lumina noilor declaratii ale lui Falca legate de oferta de a muta cuiburile „progresisto-universitare” ale lui George Soros de la Budapesta la Arad, descoperim care este cu adevarat rolul jucat de o parte a asa zisilor „liberali” de pe plaiurile mioritice si de unde veneau simpatiile exagerate fata de ONG-urile sorosiste din Romania.

Dupa ce ceruse ca 15% din refugiatii care ajung in Romania sa fie dusi la Arad, Gheorghe Falca se ofera sa-i gazduiasca la Arad universitatea lui Soros!

In cadrul unei conferinte de presa, primarul Aradului, Gheorghe Falca, a dezvaluit ca se ofera pentru a reloca universitatea lui Soros la Arad, fiind dispus sa le puna sorosistilor la dispozitie doua cladiri ce dispun de o suprafata de 6.000 de metri patrati.

Constatam astfel ca dupa ce cuibului de propaganda antiromanesc al lui Liiceanu & comp. ii sunt puse la dispozitie cu titlu gratuit o editura si numeroase spatii, cladiri si alte resurse, acum inca o autoritate locala „romaneasca” este gata sa puna la dispozitia propagandei antiromanesti resursele si bunurile publice ale cetatenilor romani.

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

View Comments

  • Sa-ti iau falca in p*** bai Falca .. ***abca Merkel sa-si ia avortonii ***eo-bafometi , acasa la ea sa-i babardeasca familia !

Recent Posts

Sediul Poliției de la Carei ținta bătăii de joc a unei conduceri exclusiv UDMR?

Deși li se cere să asigure ordinea și liniștea publică în Municipiul Carei din județul…

4 ore ago

Copii certați și înjurați în limba română ca să înțeleagă că limba maghiară e frumoasă!

Un cadru didactic de la o școală dintr-un oraș ardelean și-a prezentat o metodă didactică…

o zi ago

8 Mai 1882 –  Cum tremura Ungaria la auzul înființării Comitetului  „România Iredentă” devenită mai apoi Societatea Carpații

La 8 mai 1882 la Budapesta era emisă circulara ministrului de interne regal maghiar, prin…

o zi ago

Invitație la marcarea Zilei Independenței României la Carei

"Direcția de Cultură Carei, vă invită vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 12.15, pe…

o zi ago