Antiromanism

Iredentismul maghiar si neomarxismul „romanesc” sunt interconectate si interdependente

Iredentismul maghiar si neomarxismul „romanesc” sunt interconectate si interdependente.  Mutarea cuiburilor de propaganda neomarxista ale lui Soros din Ungaria in Romania capata astfel o cu totul si cu totul alta imagine in acest context, fiind bine stiut faptul ca atat cuiburile de propaganda antiromaneasca de la Corbii Albi, MaghiaRomania pe de o parte, cat si cele asa zis „romanesti” de la Adevarul, Historia, Revista22 & comp., au legaturi mai mici sau mai mari cu fundatiile sau organizatiile sprijinite pe filiera Soros.

Remarcati pumnul bolsevic de pe steagul secuiesc? Mi se pare ca traim in aceste clipe o mare manipulare legata de asa zisa „haituire” a universitatii lui Soros din Ungaria.

Un Viktor Orban „scolit” pe banii lui Soros s-ar putea sa fie un agent dublu, iar mutarea cuibului principal al sorosismului din Europa Centrala si de Est in Romania sa nu fie decat o uriasa diversiune.

Iredentismul maghiar si neomarxismul „romanesc” sunt interconectate si interdependente

Sub perdeaua de fum sau cerneala de sepie aruncata in ochii credulilor sub masca unei asa zise prigoniri a universitatii lui Soros din Ungaria, se cauta relocarea sau introducerea unui adevarat cal troian in Romania, reprezentat de cuibul antiromanesc scolit la Budapesta, care coace de ani buni masuri impotriva neamului romanesc.

Universitatea Central Europeana (CEU) din Budapesta reprezinta de fapt o adevarata fabrica de sorosisti, printre acestia numarandu-se si cativa dintre propagandistii regimului Basescu, in frunte cu Monica Macovei, Sorin Antohie, etc. Nu mira astfel aproape pe nimeni ca s-au oferit sa „salveze” si sa gazduiasca universitatea sorosistilor chiar unii politicieni „romani” apropiati de aceste personaje (n.r. Gherghe Falca la Arad, Ilie Bolojan la Oradea).

Constatam astfel ca iredentistii maghiari si neomarxistii „romani” (n.r. mai corect spus ar fi „din Romania”) isi dau mana intr-o hora profund antiromaneasca, aceste doua grupari fiind interconectate si interdependente.

 

 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Cu se se mai laudă USR-iștii: propunerea legislativă privind dreptul la avort a primit raport de adoptare

Oana Cambera, deputat neafiliat, fostă USR și PLUS, acum ajunsă vicepreședinte la partidul Reper, se…

2 ore ago

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au…

7 ore ago

Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCI: Sunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani…

7 ore ago

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în localitatea Handlová, în fața Casei de…

8 ore ago

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

11 ore ago