Romanii din diaspora investesc mai multi bani in economia romaneasca decat multinationalele, insa pentru ei inca n-am vazut ajutoare de stat

Romanii din diaspora investesc mai multi bani in economia romaneasca decat multinationalele, insa pentru ei inca n-am vazut ajutoare de stat.

O veste teribila oripila opinia publica in urma cu ceva vreme dupa ce s-a aflat ca guvernarea “tehnocrata” a lui Ciolos a acordat in perioada cat s-a aflat la carma Romaniei ajutoare de stat exclusiv  numai catre multinationalele si companiile straine, ignorand complet firmele romanesti sau pe cele care au si capital autohton.

Multi dintre noi stiam oricum cam ce poama este Ciolos, inca de pe vremea de pe cand era comisar european pentru agricultura si negociase la sange tot felul de privilegii pentru Franta si Germania, in timp ce Romania a ramas una dintre cele mai dezavantajate tari din UE in ceea ce priveste programele de sprijin si subventiile pentru agricultura.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Romanii din diaspora investesc mai multi bani in economia romaneasca decat multinationalele, insa pentru ei inca n-am vazut ajutoare de stat

Romanii din diaspora investesc mai multi bani in economia romaneasca decat multinationalele, insa ei nu se bucura de atata atentie si protectie din partea statului roman precum beneficiaza multinationalele.

Nu-i chip ca cineva din presa, din societatea civila sau chiar si din vreo institutie sau din mediul politic, sa faca vreo dezvaluire negativa despre matrapazlacurile multinationalelor, despre miliardele de euro facute din evaziune si scoaterea capitalului din tara, de parca am fi o colonie de prin lumea a treia, despre fel si fel de practici oneroase, ca imediat iti sar in cap cohorte intregi de politicieni, ONG-isti si alte personaje, care urla ca din gura de sarpe ca nu trebuie “speriati” sau “suparati” investitorii, ca poate altfel se supara si parasesc Romania.

Ati vazut voi caine sa fuga de langa macelarie daca stie ca acolo este trai pe vatrai? Pai daca atat de mult conteaza investiile facute de catre multinationale si au o asemenea importanta inca sa se ajunga sa ni se ceara in mod public sa inchidem ochii la fel si fel de inginerii financiare sau alte matrapazlacuri pentru care antreprenorii nostri sunt aruncati fara mila dupa gratii, atunci de ce nu se acorda o asemenea importanta si romanilor din diaspora tinand cont de faptul ca se stie in mod oficial ca acestia practic “investesc” in Romania mai multi bani decat o fac multinationalele si toti investitorii straini la un loc?

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
12


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânismContact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

La 1 mai 1921 apărea revista Gândirea, publicație ce tindea să orienteze creația spre valorile autohtone

lun mai 1 , 2017
La 1 mai 1921 aparea revista Gândirea, publicatie ce tindea sa orienteze creatia spre valorile autohtone. Revista Gândirea a aparut, la Cluj si Bucuresti, bilunar, apoi lunar, fructificand un efort sustinut de a orienta creatia catre valorile  autohtone; de-a lungul istoriei sale, in paginile acestei reviste au semnat nume mari ale culturii […]
La 1 mai 1921 aparea revista Gândirea, publicatie ce tindea sa orienteze creatia spre valorile autohtone

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Breaking News