Site icon Glasul.info

Scrisoarea deschisa a Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă: “Injectarea unei substanțe farmacoloc active în trupul unui om fără acordul lui riscă să facă rău „în numele binelui””

Vaccinul antigripal contine mercur de 25000 de ori peste doza admisa

Vaccinul antigripal contine mercur de 25000 de ori peste doza admisa

Scrisoarea deschisa a Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă: “Injectarea unei substanțe farmacoloc active în trupul unui om fără acordul lui riscă să facă rău „în numele binelui””.

Este cel putin curioasa coincidenta de cele mai multe ori a aparitiei unor epidemii grave, foarte larg trambitate in mass media pentru perioade lungi, “exact” in momentele cand se dezbat niste masuri legislative legate de obligativitatea implementarii unor masuri medicale fara acceptul “beneficiarilor” care se vor “bucura” de punerea in practica a acestor actiuni facute “in numele binelui”.

In fond, din anumite puncte de vedere strict logice, unele voci chiar au dreptate; pai daca vaccinul este atat de eficient pe cat il promoveaza anumite personaje din domeniu, atunci ce pericol ar putea reprezenta nevaccinatii pentru cei care s-au imunizat deja la boala? La asta inca nu vrea nimeni sa dea un raspuns… 

Scrisoarea deschisa a Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă: “Injectarea unei substanțe farmacoloc active în trupul unui om fără acordul lui riscă să facă rău „în numele binelui””

[quote style=”4″ author=”Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă”]„Stimate Domnule Klaus Iohanis
Stimate Domnule Liviu Dragnea
Stimate Domnule Sorin Grindeanu
Stimate Domnule Florian Bodog,  Sint Dr Pavel Chirila, profesor universitar de Bioetica- știința care se ocupa cu „ce e bine și ce nu e bine in lumea viului”, adica in cercetarea și practica medicala.Imi permit sa va sfatuiesc și in același timp sa va rog ca pe niște personalitați politice responsabile și care – cred – țineți la poporul roman, SA NU PROPUNEȚI ȘI SA NU APROBAȚI LEGEA VACCINARII OBLIGATORII la care lucrați in prezent.Injectarea unei substanțe farmacoloc active in trupul unui om (concetațean) fara acordul lui risca sa faca rau „in numele binelui”.Deși fiziognomia oficialilor Ministerului Sanatații, cel puțin cand ii vad la televizor nu imi sugereaza ca au insomnie de grija sau mila poporului roman, totuși imi place sa cred ca in spatele acestei acțiuni abominabile nu este niciun interes financiar, nici intenția de a rani poporul roman mai mult decat este, nici vreun ordin sau vreo „sugestie” venita de la oamenii politici sau bogați ai planetei.Va rog respectuos, ca un medic in varsta, care am vaccinat ca medic de țara, mii de copii, și am vazut multe reacții adverse, dintre care unele foarte grave, sa nu dați curs acestei intenții a doi sau trei funcționari ai Ministerului Sanatații care incearca de mulți ani sa-și implineasca aceasta vie și nestapanita dorința.In prospectul redactat de fabricant care insoțește fiecare vaccin, sint scrise reacțiile adverse. Va rog sa le citiți și sa dați singuri un raspuns conștiinței voastre daca dupa ce le citiți v-ați imobiliza copilul și l-ați obliga sa se lase injectat.Indemn mamele din Romania sa se roage pentru discernamantul Dumneavoastra.Propunerea „inalților” funcționari din Ministerul Sanatații de a despagubi copiii afectați de vaccin din banii publici este odioasa caci in banii publici se regasesc și banii mamei al carei copil este afectat. Pe de alta parte funcționarii Ministerului Sanatații nu ințeleg ca misiunea medicilor este salvarea vieții și nu despagubirea bolnavilor pe care ii nenorocesc ei inșiși intr-un cadru perfect legal.”[/quote]
Exit mobile version