libris.ro

Scrisoarea deschisa a Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă: „Injectarea unei substanțe farmacoloc active în trupul unui om fără acordul lui riscă să facă rău „în numele binelui””

Scrisoarea deschisa a Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă: „Injectarea unei substanțe farmacoloc active în trupul unui om fără acordul lui riscă să facă rău „în numele binelui””

Scrisoarea deschisa a Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă: „Injectarea unei substanțe farmacoloc active în trupul unui om fără acordul lui riscă să facă rău „în numele binelui””.

Este cel putin curioasa coincidenta de cele mai multe ori a aparitiei unor epidemii grave, foarte larg trambitate in mass media pentru perioade lungi, „exact” in momentele cand se dezbat niste masuri legislative legate de obligativitatea implementarii unor masuri medicale fara acceptul „beneficiarilor” care se vor „bucura” de punerea in practica a acestor actiuni facute „in numele binelui”.

In fond, din anumite puncte de vedere strict logice, unele voci chiar au dreptate; pai daca vaccinul este atat de eficient pe cat il promoveaza anumite personaje din domeniu, atunci ce pericol ar putea reprezenta nevaccinatii pentru cei care s-au imunizat deja la boala? La asta inca nu vrea nimeni sa dea un raspuns… 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Scrisoarea deschisa a Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă: „Injectarea unei substanțe farmacoloc active în trupul unui om fără acordul lui riscă să facă rău „în numele binelui””

[quote style=”4″ author=”Prof. Univ Dr. Pavel Chirilă”]„Stimate Domnule Klaus Iohanis
Stimate Domnule Liviu Dragnea
Stimate Domnule Sorin Grindeanu
Stimate Domnule Florian Bodog,  Sint Dr Pavel Chirila, profesor universitar de Bioetica- știința care se ocupa cu „ce e bine și ce nu e bine in lumea viului”, adica in cercetarea și practica medicala.Imi permit sa va sfatuiesc și in același timp sa va rog ca pe niște personalitați politice responsabile și care – cred – țineți la poporul roman, SA NU PROPUNEȚI ȘI SA NU APROBAȚI LEGEA VACCINARII OBLIGATORII la care lucrați in prezent.Injectarea unei substanțe farmacoloc active in trupul unui om (concetațean) fara acordul lui risca sa faca rau „in numele binelui”.Deși fiziognomia oficialilor Ministerului Sanatații, cel puțin cand ii vad la televizor nu imi sugereaza ca au insomnie de grija sau mila poporului roman, totuși imi place sa cred ca in spatele acestei acțiuni abominabile nu este niciun interes financiar, nici intenția de a rani poporul roman mai mult decat este, nici vreun ordin sau vreo „sugestie” venita de la oamenii politici sau bogați ai planetei.Va rog respectuos, ca un medic in varsta, care am vaccinat ca medic de țara, mii de copii, și am vazut multe reacții adverse, dintre care unele foarte grave, sa nu dați curs acestei intenții a doi sau trei funcționari ai Ministerului Sanatații care incearca de mulți ani sa-și implineasca aceasta vie și nestapanita dorința.In prospectul redactat de fabricant care insoțește fiecare vaccin, sint scrise reacțiile adverse. Va rog sa le citiți și sa dați singuri un raspuns conștiinței voastre daca dupa ce le citiți v-ați imobiliza copilul și l-ați obliga sa se lase injectat.Indemn mamele din Romania sa se roage pentru discernamantul Dumneavoastra.Propunerea „inalților” funcționari din Ministerul Sanatații de a despagubi copiii afectați de vaccin din banii publici este odioasa caci in banii publici se regasesc și banii mamei al carei copil este afectat. Pe de alta parte funcționarii Ministerului Sanatații nu ințeleg ca misiunea medicilor este salvarea vieții și nu despagubirea bolnavilor pe care ii nenorocesc ei inșiși intr-un cadru perfect legal.”[/quote]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info