Serviti fake news de la Pro TV? Manipulare progresista de la unul dintre cele mai antiromanesti posturi din Romania

PRO TV face alergie la patriotismul si nationalismul romanilor

Serviti fake news de la Pro TV? Manipulare progresista de la unul dintre cele mai antiromanesti posturi din Romania: cu toate ca in textul emis de 31 de ambasadori cu ocazia Zilei Internaționale Împotriva Homofobiei nu exista nici macar un cuvant impotriva Coaliției pentru Familie, stirileprotv.ro titreaza fara nici o retinere ca „31 de ambasadori se opun Coalitiei pentru Familie”.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca de ani buni, Pro TV-ul, postul de televiziune care a „uitat” sa-si plateasca taxele si impozitele catre statul roman si despre care „lumea rea” tipa ca din limba de sarpe ca este un post care face de o vreme indelungata evaziune fiscala, este promotorul inculturii, a non-valorilor dar si a unor ideologii promovate agresiv pe filiera curentului intitulat „marxism cultural” sau pe cea a progresismului globalizator.

Intr-un comunicat al ambasadei SUA (n.r. care intre noi fie vorba, cam face nota discordanta fata de atitudinea presedintelui Donald Trump, care imediat dupa instalarea sa la Casa Alba a indepartat de pe pagina oficiala a administratiei prezidentiale toate subpaginile create in sprijinul miscarilor LGBT), 31 de ambasadori isi declara sprijinul fata de parada homosexuala de la Bucuresti. Insa in acel text nu exista nici o referire impotriva Coaliției pentru Familie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Serviti fake news de la Pro TV? Manipulare progresista de la unul dintre cele mai antiromanesti posturi din Romania

[info] Globalizare, democratie si terorism [/info]

Pe langa alte multe chestii importate din afara granitelor Romaniei, Pro TV-ul mai face de o vreme indelungata si o tot mai inversunata propaganda pro-gay, promovand intens homosexualitatea cu aproape orice ocazie.

Au trecut ceva ani de cand controversatul Adrian Sîrbu recunostea cu o seninatate dezarmanta faptul ca prin postul „sau” de televiziune s-a experimentat pe poporul roman prin intermediul „Stirilor de la ora 5”.

De altfel, nici filiala Pro TV din Republica Moldova n-a fost lipsita de uriase scandaluri si controverse, legate in special de nerespectarea codului deontologic si promovarea agresiva a unor ideologii si curente profund daunatoare societatii. Daca romanii din Romania au fost mai ingaduitori cu felul in care isi promoveaza Pro TV interesele, in Republica Moldova romanii basarabeni au protestat deschis impotriva atitudinii Pro TV-ului (n.r. este notoriu cazul unei profesoare din Republica Moldova careia Pro TV i-a adus grave prejudicii de imagine, starnind reactii intense din partea opiniei publice din RM).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info