RSS
TwitterFacebookPinterest

Sarabanda trădărilor antiromânești din partea PNL: ia în calcul PNL cedarea Văii Uzului pentru sprijinul UDMR?

Face parte oare și cedarea Cimitirului de la Valea Uzului din așa zisul „acord de colaborare parlamentară” semnat între PNL și UDMR pentru ca liberalii să obțină sprijinul UDMR-ului?

apiland.ro

Deși în documentul făcut public se dezvăluie doar “problema retrocedărilor” din Transilvania către comunitatea maghiară, la urechile noastre au ajuns zvonuri și despre o cerință cu mult mai fierbinte din partea celor de la UDMR: o cedare totală și necondiționată a Cimitirului de la Valea Uzului și punerea sa la dispoziție pentru maghiarizare, deși cimitirul cu pricina este unul internațional și adăpostește acolo rămășițele a cel puțin șase naționalități diferite.

“PNL continuă actul de trădare naţională”, scrie cohortaurbana.ro

Se va urmări îmbunatățirea legislației în vederea eficientizării procedurilor de retrocedarea a proprietăților confiscate abuziv  în perioada comunistă.”, se arată în punctul 8 al așa zisului „acord de colaborare parlamentară” semnat între PNL și UDMR

Așadar, avem de a face cu o întreagă sarabandă de trădări antiromânești din partea PNL, atât pe plan politic, social, economic, cât și identitar.

“Prăpăd în agricultură. PNL anunță că nu mai susține producătorii autohtoni”, scrie capital.ro

Unde se vor opri oare acești zăpăciți cu trădările și măsurile lor antiromânești? Nici bine nu au ajuns la guvernare și deja sunt mai nepopulari decât ciuma roșie?Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]