Cum ar fi aratat Romania cu Vadim Tudor si Mircea Geoana ca presedinti ai romanilor?
Fie ca ne place sau nu sa recunoastem, istoria contemporana este in foarte multe privinte una mincinoasa. Atat in cazurile alegerilor prezidentiale in care Vadim Tudor a reclamat fraude de proportii in procesul electoral, cat si in cazul similar al lui Mircea Geoana, au existat voci din politica de pe plaiurile mioritice care au recunoscut cu jumatate de gura ca au existat jocuri oculte de culise, ba chiar in cazul lui Vadim Tudor au solidarizat impreuna mai multi jucatori importanti de pe scena politica, in cadrul unui complot care sa nu dea nici o sansa tribunului de a capata acces spre cea mai inalta functie in statul roman.
Cum ar fi aratat Romania cu Vadim Tudor si Mircea Geoana ca presedinti ai romanilor?
Sa ne amintim cu totii cateva vorbe din trecut rostite cu privire la fenomenul “alegerilor”:
„Nu contează cine votează. Contează cine numără voturile.”, Iosif Stalin
„Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.”, Mark Twain
Si lista cu astfel de citate ar putea continua la nesfarsit, pentru ca exista destul de multi oameni inzestrati cu un pic de materie cenusie, care au reusit sa dezlege de-a lungul istoriei tainele care se ascund in spatele multora din aceste asa zise “alegeri”, prezentate mereu ipocrit sub masca unei imagini democratice.
Daca am face un exercitiu de imaginatie, am putea descoperi rapid ca Romania ar fi putut sa arate intr-un mod complet diferit fata de cum a fost in ultimii ani daca alegerile prezidentiale in Romania ar fi fost castigate de Vadim Tudor si Mircea Geoana. Nu stim daca intr-adevar ar fi fost mai bine pentru Romania si pentru cetatenii acestei tari, insa in mod sigur lucrurile s-ar fi desfasurat diferit.
Glasul.info
[info]
Ferma Animalelor – George Orwell [/info]
“Când defunctul Vadim Tudor striga și scria în în fițuicile sale despre fraudarea alegerilor de către Serviciile Secrete, la fiecare tur electoral, toată lumea îl credea nebun….. Mă doare să recunosc, dar se pare că avea dreptate, iar noi îl luam la mișto …. Așa a fost și cu implicarea lui Soroș în politica românească.”, scrie AS Arina intr-o postare pe facebook
[poll id=”9″][sg_popup id=”38″ event=”onload”][/sg_popup]
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro) Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram
Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.