La Cluj nu reusesc sa fure #rezistentii, cat fura cei de la putere? Problema este atunci ca li se face concurenta?

La Cluj nu reusesc sa fure #rezistentii, cat fura cei de la putere? Problema este atunci ca li se face concurenta?, Foto: Ziarul de Cluj

La Cluj nu reusesc sa fure #rezistentii, cat fura cei de la putere? Problema este atunci ca li se face concurenta?

In urma cu cateva zile, o stire despre o grupare din Romania care facea trafic cu medicamente pe raza judetelor Cluj, Neamt si Bistrita-Nasaud tinea capul de afis in majoritatea publicatiilor din tara. Nimeni n-ar fi banuit insa ca printre capii retelei s-ar putea afla unul dintre liderii proeminenti ai miscarii #Rezist din Cluj, ba mai mult, sa fie si fotografiat in timpul protestelor din strada cu o pancarda pe care sa scrie „Nu muncim noi cât puteți voi fura!”.

Despre aceasta uimitoare descoperire a jurnalistului Marius Ghilezan au scris si cei de la flux24.ro titrand urmatorul articol: „BOMBĂ: Un #rezist, șeful rețelei de trafic de medicamente din Cluj descoperită de americani„.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Jurnalistul Marius Ghilezan este chiar foarte dur intr-o postare de pe o retea de socializare, in care practic desfiinteaza „activitatea civica” a lui Cosmin Munteanu, numindu-l ” spălătorul de bani din Cluj” si afirmand ca „omul a făcut 12 mil $ ilegal din traficul de medicamente”.

La Cluj nu reusesc sa fure #rezistentii, cat fura cei de la putere? Problema este atunci ca li se face concurenta?

[alert-success]„Cosmin Munteanu, spălătorul de bani din Cluj, descoperit de Agenția Antidrog din SUA, e un #rezist. Așa ceva… (cel care ține pancarta: „Nu muncim noi cât puteți voi fura!”) Și omul a făcut 12 mil $ ilegal din traficul de medicamente. Are SPA și salon de masaj Thai Terapy și fițe. La răcoare va fi nici haștag rezist, nici masat, doar arestat.”, a scris pe Facebook jurnalistul Marius Ghilezan[/alert-success]

Potrivit procurorilor DIICOT, in perioada 2012-2017, in Cluj-Napoca s-a format o retea de trafic organizat de medicamente aflate sub control national conform Legii nr.339/2005, de pe urma carora s-au obtinut sume foarte mari de bani, de ordinul milioanelor de euro. Banii erau apoi spalati prin mai multe firme pentru a li se ascunde provenienta.

Ei bine, colac peste pupaza, tocmai asemenea oameni #rezistau in strada, facand atata zarva impotriva … coruptiei. Si nici macar n-ar fi primul #rezistent care sa aiba o asemenea perceptie despre fenomenul coruptiei din Romania: cu ceva vreme in urma am mai vazut reactii similare din acest mediu al celor care se declara in mod absolut fals … „de dreapta”.

Cum era perceput PDL-ul la Cluj
Cum era perceput PDL-ul la Cluj

In concluzie, dar atunci la Cluj nu reusesc sa fure #rezistentii, cat fura cei de la putere? Problema este asadar ca li se face concurenta?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info