Site icon Glasul.info

Coalitia Pentru Familie: “HotNews atribuie Coaliției pentru Familie propuneri care NU îi aparțin”

Partidul Noua Dreapta sustine efortul Bisericii Ortodoxe Romane de modificare a Constitutiei pentru protejarea familiei traditionale

Partidul Noua Dreapta sustine efortul Bisericii Ortodoxe Romane de modificare a Constitutiei pentru protejarea familiei traditionale

Coalitia Pentru Familie: “HotNews atribuie Coaliției pentru Familie propuneri care NU îi aparțin”.

Cu toate ca Hotnews si Digi 24 sunt principalii promotori ai implementarii unor masuri impotriva asa ziselor “stiri false” (n.r. fake news), iata ca acum Coalitia Pentru Familie ne dezvaluie ca jurnalistii de la Hotnews ii atribuie opinii sau propuneri care nu ii apartin.

Potrivit Coaliției pentru Familie, dupa consultarile din anul 2015 in care au fost stranse opinii de la aproximativ 100 de familii, Coalitia Pentru Familie si-a asumat o parte dintre propunerile din programul „Măsuri pentru politici publice privind familia – 50 de propuneri”, insa Hotnews ignora documentul oficial asumat de Coalitia Pentru Familie si citeaza in schimb din raspunsurile oferite de unele dintre familiile consultate.

HotNews ocolește cu grijă documentul oficial, asumat de Coaliția pentru Familie, în schimb îl prezintă ca fiind „solutii propuse de organizatia Coalitia Pentru Familie” pe cel care sintetizează răspunsurile oferite de familiile consultate, deși nu doar că între cele două există diferențe evidente, dar ele sunt radical diferite prin scopul lor.

Printre propunerile care NU se regăsesc în programul de politici publice, dar pe care HotNews le prezintă ca fiind „ale Coaliției pentru Familie”:

  • interdicția persoanelor singure de a adopta
  • interzicerea divorțului administrativ (la notar)
  • descurajarea/ restrictionarea avorturilor.
  • interzicerea cercetarii pe embrionul uman.”

, scrie coalitiapentrufamilie.ro

Coalitia Pentru Familie: “HotNews atribuie Coaliției pentru Familie propuneri care NU îi aparțin”

Asadar, potrivit Coaliției pentru Familie, cei de la Hotnews fac o prezentare selectiva si chiar malitioasa a situatiei, prezentand o serie de “propuneri” ce nu se regasesc in programul de politici publice, insa pe care Hotnews le atribuie Coaliției pentru Familie.

Pe site-ul Coaliției pentru Familie este prezentata amanuntit modalitatea prin care cei de la Hotnews ii atribuie “propuneri” pe care nu si le-a asumat.

Cum o fi oare sa stai toata ziua, de dimineata pana seara, “cu dreptatea si cu adevarul in gura”, cu lupta impotriva stirilor false, si sa vii cu un asemenea articol pe piata?

Exit mobile version