Coalitia Pentru Familie: „HotNews atribuie Coaliției pentru Familie propuneri care NU îi aparțin”

Coalitia Pentru Familie: „HotNews atribuie Coaliției pentru Familie propuneri care NU îi aparțin”.

Cu toate ca Hotnews si Digi 24 sunt principalii promotori ai implementarii unor masuri impotriva asa ziselor „stiri false” (n.r. fake news), iata ca acum Coalitia Pentru Familie ne dezvaluie ca jurnalistii de la Hotnews ii atribuie opinii sau propuneri care nu ii apartin.

Potrivit Coaliției pentru Familie, dupa consultarile din anul 2015 in care au fost stranse opinii de la aproximativ 100 de familii, Coalitia Pentru Familie si-a asumat o parte dintre propunerile din programul „Măsuri pentru politici publice privind familia – 50 de propuneri”, insa Hotnews ignora documentul oficial asumat de Coalitia Pentru Familie si citeaza in schimb din raspunsurile oferite de unele dintre familiile consultate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

HotNews ocolește cu grijă documentul oficial, asumat de Coaliția pentru Familie, în schimb îl prezintă ca fiind „solutii propuse de organizatia Coalitia Pentru Familie” pe cel care sintetizează răspunsurile oferite de familiile consultate, deși nu doar că între cele două există diferențe evidente, dar ele sunt radical diferite prin scopul lor.

Printre propunerile care NU se regăsesc în programul de politici publice, dar pe care HotNews le prezintă ca fiind „ale Coaliției pentru Familie”:

  • interdicția persoanelor singure de a adopta
  • interzicerea divorțului administrativ (la notar)
  • descurajarea/ restrictionarea avorturilor.
  • interzicerea cercetarii pe embrionul uman.”

, scrie coalitiapentrufamilie.ro

Coalitia Pentru Familie: „HotNews atribuie Coaliției pentru Familie propuneri care NU îi aparțin”

Asadar, potrivit Coaliției pentru Familie, cei de la Hotnews fac o prezentare selectiva si chiar malitioasa a situatiei, prezentand o serie de „propuneri” ce nu se regasesc in programul de politici publice, insa pe care Hotnews le atribuie Coaliției pentru Familie.

Pe site-ul Coaliției pentru Familie este prezentata amanuntit modalitatea prin care cei de la Hotnews ii atribuie „propuneri” pe care nu si le-a asumat.

Cum o fi oare sa stai toata ziua, de dimineata pana seara, „cu dreptatea si cu adevarul in gura”, cu lupta impotriva stirilor false, si sa vii cu un asemenea articol pe piata?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Lacrimi si flori sacre pe morminte de Ziua Eroilor in Bucovina

vin mai 26 , 2017
Lacrimi si flori sacre pe morminte de Ziua Eroilor in Bucovina Scăldată în lacrimi, înveșmântată în flori s-a perindat la Cernăuți, sărbătoarea Înălțării Domnului, care pentru toți românii este și Ziua proslăvirii Eroilor. La acest praznic împărătesc lacrimile au venit din Împărăția Cerului, iar florile pioșeniei și recunoștinței – de […]
Lacrimi si flori sacre pe morminte de Ziua Eroilor in Bucovina, Foto: ZorileBucovinei.com

Poate vă place și:

libris.ro