Monica Macovei, demonizata de catre un blogger: Cand batea femeile din arest era mai sadica decat gardienii barbati
Potrivit flux24.ro, care citeaza din cele scrise de catre un blogger cunoscut sub pseudonimul de ”Contele de Saint-Germain”, Monica Macovei tortura femeile in arestul Militiei in perioda cat a fost procuror comunist.
“Aceste afirmații nu sunt gratuite. Există mărturii ale unor deținute din arestul Gării de Nord, care se rugau de gardienii bărbați să le bată ei, că sunt mai puțin sadici, decât să încapă pe mâna procuroarei Macovei care știa unde să le lovească pentru a le nenoroci”, scrie bloggerul respectiv.
Monica Macovei, demonizata de catre un blogger: Cand batea femeile din arest era mai sadica decat gardienii barbati
Acelasi gen de acuzatii au fost lansate cu mult timp in urma si de catre Corneliu Vadim Tudor in timpul unei emisiuni televizate, sustinand ca:
”Scotea noaptea oamenii din arestul poliţiei şi îi bătea la sânge”.
Pana si generalul Ion Panaitescu, fost magistrat militar, vine sa confirme aceleasi gen de informatii, dezvaluind in cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena 3:
”Le batea pe femeile care erau in arestul Garii de Nord, ca ea supraveghea activitatea organelor de politie din Sectorul 1. Si cand venea la arest si se imbata cu seful sectiei de politie de la Gara de Nord, se ducea si le batea pe femeile din arest. Si este un subofiter care a facut parte din arestul Garii de Nord, Vasile Grozavu, de care se rugau femeile sa le bata el ca daca le bate Macovei stie unde sa le loveasca si le nenoroceste”.
Despre Monica Macovei au existat de-a lungul vremii o serie de dezvaluiri cutremuratoare, care ii creioneaza o imagine de-a dreptul de cosmar. Nu stim cate probe exista cu adevarat care sa dovedeasca cele sustinute despre Macovei in ultimii ani, mai ales cu privire la perioada comunista in care s-ar fi petrecut aceste presupuse abuzuri.
Insa daca este sa ne luam strict dupa actiunile Monicai Macovei de dupa ’89, putem spune clar si raspicat ca a actionat in foarte multe cazuri impotriva intereselor Romaniei si ale cetatenilor romani.
[sg_popup id=”24″ event=”onload”][/sg_popup]
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro) Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram
Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
,,Ca raspuns la sistemul creat cu dinadinsul stramb, in care starea omului nu inseamna complexitate, ci complicatie, in care bunastarea materiala este scop in sine, noi raspundem cu sistemul bazat pe simplitate [...] El, cetateanul, trebuie sa fie propriul lui stapan, sa fie proprietar si producator si sa lucreze impreuna cu ceilalti intr-o retea indestructibila in care sa primeze cinstea,
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.