Imigranti

Uniunea Sovietica Ailalta alias Uniunea Europeana, anunta: Romania TREBUIE sa mai primeasca peste 3500 de refugiati!

Uniunea Sovietica Ailalta alias Uniunea Europeana, anunta: Romania TREBUIE sa mai primeasca peste 3500 de refugiati!

In timp ce Polonia, Cehia si Ungaria refuza sa mai accepte asa zisi „refugiati” fiind pedepsita de catre Comisia Europeana prin initierea procedurii de infringement impotriva acestor tari, imbecilii care se erijeaza in conducatorii Romaniei accepta umil si fara sa cracneasca cohortele de imigranti ilegali despre care nu se stie mare lucru si care reprezinta niste riscuri pe care tarile din Grupul de la Visegrad nu sunt dispuse sa si le asume, refuzand sa neglijeze interesele propriilor cetateni.

Marti, Uniunea Sovietica Ailalta alias Uniunea Europeana, a anuntat ca statul roman trebuie sa mai primeasca circa 3.546 de „refugiati”, potrivit cotelor obligatorii impuse prin planul de relocare adoptat la nivelul blocului comunitar.

Uniunea Sovietica Ailalta alias Uniunea Europeana, anunta: Romania TREBUIE sa mai primeasca peste 3500 de refugiati!

Oficial, potrivit cotelor obligatorii de „refugiati” impuse Romaniei, statul roman trebuie sa preia in grija sa 4.180 de imigranti. Comisia Europeana dezvaluie ca autoritatile romane au semnat deja documente de planificare, conform carora se estimeaza ca in tara noastra vor ajunge gradual aproximativ 3.000 de imigranti in lunile iulie, august si septembrie.

Constatam astfel ca in timp ce Polonia, Cehia si Ungaria prefera sa apere prioritar interesele nationale, Romania a devenit stana fara caini, unde sunt acceptate orice fel de directive, doar pe motivul ca sunt venite de la tatucii din Uniunea Sovietica Ailalta alias Uniunea Europeana.

Atat timp cat sunt incalcate valorile democratice care stau la baza civilizatiei europene, o dictatura instaurata in Europa care nedreptateste statele aflate la periferie va duce negresit in scurt la o scindare de proportii intre statele uniunii, care nu vor accepta la nesfarsit despotismul si directivele aberante ale unor asa zisi lideri europeni.

Sursa: Glasul.info

[poll id=”2″]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 ore ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o zi ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

2 zile ago

Fenomenul Seghedin, la fel de cutremurător ca Fenomenul Pitești

În conștiința colectivă recentă a poporului român, Fenomenul Pitești are o mai mare rezonanță decât…

3 zile ago

27 Aprilie 1956 –  Ana Pauker a susținut cu tărie că trebuie să se elibereze pașapoarte tuturor persoanelor care vor să plece în Israel

Din Stenogramele ședintelor Biroului Politic al Secretariatului Comitetului Central al PMR (n.r. Partidul Muncitoresc Român),…

3 zile ago

27 Aprilie 1906 – Ziaristul și scriitorul Ioan Russu-Șirianu este amendat cu 40 de coroane pentru cartea „Românii din statul ungar”

După o carieră de profesor de istorie la școala pedagogică de fete la București și…

3 zile ago