RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Uniunea Sovietica Ailalta alias Uniunea Europeana, anunta: Romania TREBUIE sa mai primeasca peste 3500 de refugiati!

Print Friendly, PDF & Email

Uniunea Sovietica Ailalta alias Uniunea Europeana, anunta: Romania TREBUIE sa mai primeasca peste 3500 de refugiati!

In timp ce Polonia, Cehia si Ungaria refuza sa mai accepte asa zisi “refugiati” fiind pedepsita de catre Comisia Europeana prin initierea procedurii de infringement impotriva acestor tari, imbecilii care se erijeaza in conducatorii Romaniei accepta umil si fara sa cracneasca cohortele de imigranti ilegali despre care nu se stie mare lucru si care reprezinta niste riscuri pe care tarile din Grupul de la Visegrad nu sunt dispuse sa si le asume, refuzand sa neglijeze interesele propriilor cetateni.

Marti, Uniunea Sovietica Ailalta alias Uniunea Europeana, a anuntat ca statul roman trebuie sa mai primeasca circa 3.546 de “refugiati”, potrivit cotelor obligatorii impuse prin planul de relocare adoptat la nivelul blocului comunitar.

Uniunea Sovietica Ailalta alias Uniunea Europeana, anunta: Romania TREBUIE sa mai primeasca peste 3500 de refugiati!

Oficial, potrivit cotelor obligatorii de “refugiati” impuse Romaniei, statul roman trebuie sa preia in grija sa 4.180 de imigranti. Comisia Europeana dezvaluie ca autoritatile romane au semnat deja documente de planificare, conform carora se estimeaza ca in tara noastra vor ajunge gradual aproximativ 3.000 de imigranti in lunile iulie, august si septembrie.

Constatam astfel ca in timp ce Polonia, Cehia si Ungaria prefera sa apere prioritar interesele nationale, Romania a devenit stana fara caini, unde sunt acceptate orice fel de directive, doar pe motivul ca sunt venite de la tatucii din Uniunea Sovietica Ailalta alias Uniunea Europeana.

Atat timp cat sunt incalcate valorile democratice care stau la baza civilizatiei europene, o dictatura instaurata in Europa care nedreptateste statele aflate la periferie va duce negresit in scurt la o scindare de proportii intre statele uniunii, care nu vor accepta la nesfarsit despotismul si directivele aberante ale unor asa zisi lideri europeni.

Sursa: Glasul.info

Sunteti de acord cu aducerea "refugiatilor" in Romania?

Loading ... Loading ...

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline