Mihai Tîrnoveanu a fost propus ca vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Mihai Tîrnoveanu a fost propus ca vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Mulțumesc din tot sufletul delegației românilor din Covasna care m-a propus ca vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș și tuturor celor care m-au ales în această funcție. Această alegere reprezintă de fapt o recunoaștere a eforturilor miilor de români din întreaga țară și din diaspora care au sprijinit prin toate mijloacele în ultimii ani acțiunile noastre comune menite a întări identitatea națională din Arcul Intracarpatic. 

Fără acești prieteni de suflet nu am fi putut face nimic. Ei au meritul primirii Asociației Calea Neamului în Forum și alegerii mele ca vicepreședinte din partea județului Covasna (ceilați doi vicepreședinți fiind din Harghita și Mureș) în urma Adunării Generale a Forumului Civic, care a avut loc la Miercurea Ciuc în data de 1 iulie 2017.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Acest lucru l-am și evidențiat în cuvântul meu de mulțumire adresat celor 30 de asociații ale Forumului. Preasfințitul Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei, ocrotitorul nostru a binecuvântat cu bucurie această opțiune a celor prezenți dându-mi în același timp un canon pentru care mă rog lui Dumnezeu să fiu vrednic să-l respect. Îi sărut Dreapta cu fiiască supunere!

Mihai Tîrnoveanu a fost propus ca vicepreședinte al Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

Am certitudinea că de acum încolo, acțiunile noastre se vor desfășura cu o și mai mare forță, mai ales că și până acum am avut tot sprijinul în activități din partea domnului Ioan Lăcătușu, a domnului Lazăr Ladariu (pe care am avut onoarea să-l cunosc bine încă de pe vremea studenției mele de la Tg. Mureș) și a secretarului executiv al Forumului, Florentina Teacă.

Sunt sigur că și celelalte asociații și personalități din această prestigioasă organizație condusă de domnul profesor universitar Ioan Sabău din Tg. Mureș vor răspunde prezent acțiunilor românești desfășurate în mijlocul poporului român din satele și orașele celor trei județe din Inima Țării. La fel și noi, cei din Calea Neamului vom sprijini cu toată puterea inițiativele celorlalte organizații din Forum. Toți pentru unul, unul pentru toți.

Doamne ajută!

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu

[sg_popup id=”68″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

"Sântilia Zăbălenilor" -Tradiție, muzică, joc și voie bună

mar iul. 4 , 2017
„Sântilia Zăbălenilor” – Tradiție, muzică, joc și voie bună Tradiția merge mai departe și odată cu ea și „Sântilia Zăbălenilor”! Veșnicia s-a născut la sat și satul românesc cu tradițiile lui dăinuie peste veacuri. Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo. An de […]
"Sântilia Zăbălenilor" -Tradiție, muzică, joc și voie bună

Poate vă place și:

libris.ro