RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Patriotul român Ionuț Țene este crucificat de haita antiromânească!

Print Friendly, PDF & Email

Patriotul român Ionuț Țene este crucificat de haita antiromânească!

Iubiți compatrioți!
Patriotul român Ionuț Țene este crucificat de haita antiromânească!

Mă uit de o viață în lungul și în latul istoriei noastre și de fiecare dată trăiesc un sentiment de decapitare violentă a ființei mele: voievozii și cărturarii noștri au fost trădați și uciși chiar de cei de un neam cu ei. Să fie blestemul tracic?

Să fie blestemul lui Burebista și al lui Decebal? Națiunea română s-a scăldat mereu în propriul ei sânge, în el a apus, din el a înviat!

Istoricul, poetul, ziaristul și scriitorul Ionuț Țene este supus unei execuții publice, motivul fiind apărarea memoriei lui Radu Gyr, unul dintre Sfinții Închisorilor din România.

Patriotul român Ionuț Țene este crucificat de haita antiromânească!

Și mai este un motiv care umple de spaimă detractorii românismului, acela că Ionuț Țene este un bastion al patriotismului luminat, o Golgotă Românească păstrătoare de zestre națională.

Valorile României trebuie apărate de gunoaiele care apar din vârtejurile și tenebrele istoriei, Ionuț Țene fiind un Tricolor românesc!

Apărați acest Tricolor de pleava care îl lovește și încearcă să îl întunece!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

[sg_popup id=”60″ event=”onload”][/sg_popup]

Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline